Wysłany: Wto Mar 03, 2009 00:12 Zlot Rover Club CZ - czy po Jicinie znajdą się chętni
9 maja koleżanki i koledzy z Czech oraz Słowacji spotykają się na zlocie Rover Club CZ i Rover Club SK. Ostatnio zlot odbył się w Jicinie. Tym razem odbędzie się 9 maja w Most. Niestety, np. z Wrocławia nie jest już tak blisko jak do Jicina, bo ok. 320km. Tym razem zlot odbędzie się na torze. Nie ma jeszcze oficjalnego info na stronie, stąd podaję to, co udało mi się dowiedzieć na forum sąsiadów
Czy pomimo dosyć dużej odległości, ktoś byłby zainteresowany wyjazdem?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 00:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zbyt blisko naszego terminu wyjazdu. Kryzys finansowy dopada wszystkich wiec ja chyba tym razem sobie daruje. Nie wiem tez, jak ma wygladac organizacja na torze tylu aut!
Nie bedzie BRT'a wiec kto ich zlomocze na torze ?
A poza tym po ostatnim Jicinie jakos nie czulem, ze palaja do nas miloscia
Wole pojechac na kotrys z naszych spotow lokalnych niz sie prezeyc przed nimi
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
emes jak możesz to podeślij mi linka do tego forum, bo tak szuka, szukam ale nic ie mogę znaleźć. Dzięki. Do maja jeszcze czasu, ale nie ukrywam jestem zainteresowany.
Na 99,5% jade. Może nie ze wzgledu na atmosfere bo jej raczej brak ale mam ochote znowu zobaczyc doskonale zorganizowany zlot na taka liczbe aut. Miałem jechac na długi weekend majowy do Pragi a jak jest zlot to pojade tydzien później, wpadne na zlot i pozwiedzam Prage.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja prosze o wiecej informacji , jak sie pojawia moze moze bym dal rade
EDIT :
prosilem o wiecej info i dostalem @ od kolegi Martina z Czech
moj niemiecki jest kulawy, a w chwili obecnej nie mam czasu nad tym siedziec wogole wiec na szybko wklejam z translatora + orginal
~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam wszystkich MG / Rover Przyjaciele!
>> Dla RCCZ (Czechy Rover Kluby) wszyscy chcą zrealizować ten rok, które na 09 Maj 2009 na Autodrome i wielokątu w większości / Najczęściej odbędzie.
>>
>>
>> Plan:
>>
>> P.m. 8:00 do 11:00 - Rejestracja na brama główna z Renngeländes, tutaj masz "rasy" Bądź na Parking
>>
>> 11:00 do 12:00 rano - jazda na torze wyścigowym i "Hold jedź" całego wyścigu utwór z towarzyszeniem Safetycars (ten kask nie jest wymagany)
>>
>> 12:00 do 13:00 - Wielokąt ride i lunche w pobliskiej restauracji
>>
>> O 13:30 do 17:00 - na wielokąta, każdy uczestnik pod nadzorem instruktorów w jego podróży do próby ekstremalnych warunkach (pełny ride szkolenia włączone !), również możliwe
> Motocarsfahrten na oddzielnych Racecourse.
>>
>> 17:00 do nocy - bezpłatny program, czatowanie, jedzenie, picie, itp. Zakwaterowanie w hotelu w większości Cascade www.hotel-cascade.cz
>>
>> Poza tym jest wielki dla uczestników przygotowane Begleitprogramm każdy przychodzi na własny koszt - zarówno jako MG/Rover- zarówno Rennfans.
>>
>> Nasze spotkanie jest wyświetlana w czasie, gdy silnik ennen podróż, która podjęła zawieszone w przerwę między każdym wyścigu, widzowie są więc zapewnione
>>
>> Po zakończeniu programu (po około 17,00) do podróży Hotel Cascade, gdzie monitorowany parking spaces are available. W tym samym noclegowej można rezerwować (organizowane każdego
> Uczestnicy sami), dla uczestników spotkania jest także zniżka 10% respondentów zgodziło się.
>>
>> Koszt: 490, - CZK za samochód (w przeliczeniu ok. 18, - EUR)
>>
>> Cena obejmuje:
>> -Startpreis/Startnummer
>> Kurs na wielobok
>>-Catering
>>-Monitorowany parking
>>
>> Extra:
>> * ... Obiad jest ok. 120, - CZK / os. (Advance wymagana rejestracja)
>> * Zakwaterowanie
>> * Kolacja
>>
>>
>> Rejestracja:
>> E-mail: martin.mobile (at) mail-x (kropka) w wysokości do 31.03.2009
>> Rejestracja danych powinno zawierać następujące informacje:
>> 1 Nazwisko Nick
>> 2 Liczba samochodów / Brand / Rodzaj
>> 3 Liczba osób (orientačně .. Těšíme pouze se na každého)
>> 4 Obiad tak / nie - jak
>> 5 Zakwaterowanie tak / nie i rodzaj pokoju (patrz www.hotel-cascade.cz)
>> 6 Myjnia samochodowa po wielokątu programu
>>
>> Wszelkie dalsze dochodzenie Chętnie odpowiem:
>> Martin.mobile (at) mail-x (kropka) na
>> ICQ: 224-879-543
>> Mapa drogowa / lokalizacja torze wyścigowym w większości:
>> Http: / / www.mapy.cz/ # x = 131273216 @ y = 137514240 @ z = 9 @ mm = ZP @ sa = s @ st = s @% SSQ = autodrome 20most @ sss = 1 @ ssp = 130885887_137100751_131604735_137831887
>> Http: / / www.autodrom-most.cz/cz/i...-nam-dostanete/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo alle MG/Rover Freunde !
> > In Namen des RCCZ (tschechischen Roverclubs) möchten wir alle zum heurigen TREFFEN, die am 09. Mai 2009 auf dem Autorennbahn und Polygon in Most/Brüx stattfinden wird.
> >
> >
> > Tagesplan:
> >
> > 8.00 bis 11.00 – Registrierung am Haupttor des Renngeländes, hier kriegt man „Startnummer“, Stay auf dem Parking
> >
> > 11.00 bis 12.00 – Fahrt auf die Rennbahn und „Holdfahrt“ die ganze Rennstrecke mit Begleitung der Safetycars (dabei ist kein Helm erforderlich)
> >
> > 12.00 bis 13.00 - Fahrt zu POLYGON und gemeinsames Mittagessen in anliegenden Restaurant
> >
> > cca 13.30 bis 17.00 - auf dem Polygon kann jeder Teilnehmer unter Aufsicht der Instruktoren seine Fahrt in extremen Bedingungen probieren (komplette Fahrtschulung enthalten !), möglich auch
> Motocarsfahrten auf separaten Rennplatz.
> >
> > 17:00 bis Nacht – freier Programm, Plaudern, Essen, Trinken etc. Unterkunft in Hotel Cascade in Most www.hotel-cascade.cz
> >
> > Auch diesmal wird für Teilnehmer tolles Begleitprogramm vorbereitet, jeder kommt auf seine Kosten – sowohl als MG/Rover- als auch Rennfans.
> >
> > Unser Meeting läuft während der Motorennen ab, die Holdfahrt erfolgt in Pause zwischen einzelnen Rennen, Zuschauer sind also somit auch gewährleistet
> >
> > Nach dem Program (ca nach 17.00) fahren wir zu Hotel Cascade, wo für uns die überwachten Parkplätze zur Verfügung stehen. Im gleichen Hotel kann die Unterkunft gebucht werden (organisiert jeder
> Teilnehmer selbst), für Treffenteilnehmer ist auch einen Preisnachlass von 10% vereinbart.
> >
> > Kosten: 490,- CZK pro Wagen (umgerechnet ca 18,- EUR)
> >
> > In Preis ist enthalten:
> > -Startpreis/Startnummer
> > -Kurs auf dem Polygon
> > -Catering
> > -überwachter Parkplatz
> >
> > Extra:
> > *Mittagsessen…je ca 120,- CZK/Pers. (Anmeldung vorab nötig)
> > *Unterkunft
> > *Abendessen
> >
> >
> > Registrierung:
> > E-mail an: martin.mobile(at)mail-x(dot)at bis 31.03.2009
> > Die Registrierungsdaten sollten folgende Infos enthalten:
> > 1. Name, Nick
> > 2. Autozahl/Marke/Typ
> > 3. Personenanzahl (pouze orientačně..těšíme se na každého)
> > 4. Mittagsessen ja/nein – wieviel
> > 5. Unterkunft ja/nein und Zimmertyp (siehe www.hotel-cascade.cz)
> > 6. Autowäsche nach dem Polygonprogramm
> >
> > Jede etwaige Rückfrage beantworte ich gerne auf:
> > martin.mobile(at)mail-x(dot)at
> > ICQ: 224-879-543
> > Autokarte/Lage der Rennbahn in Most:
> > http://www.mapy.cz/#x=131...04735_137831887
> > http://www.autodrom-most....-nam-dostanete/
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
witajcie wszyscy miłośnicy MG/Rover.
W imieniu RCCZ chcielibyśmy zaprosić wszystkich na tegoroczne spotkanie, które odbedzie się 09.Maja 2009r na torze wyścigowym i poligonie w Most/Brüx.
Plan dnia:
8-11 rejestracja na głównym torze Renngeländes. Tu zostanie nadany numer startowy. Prosze pozostać na parkingu.
11-12 jazda po torze wyścigowym. i Holdfahrt całej trasie wyścigu będdzie towarzyszyć eskorta bezpiecznych samochodów dlatego nie wymaga się kasków.
12-13 jazda na poligon i wspólny obiad w sąsiedniej restauracji
około 13.30-17 na poligonie każdy uczestnik bedzie mógł spróbować swojej jazdy w szczególnych warunkach pod okiem instruktorów (zawiera całkowite uszkodzenia samochodów). Można również spróbować jazdy na Motocars na wydzielonym placu.
17-do wieczora: program dowolny, jedzenie, picie, gawędzenie itp. w hotelu Cascade w Most www.hotel-cascade.cz
Równiez tym razem został przygotowany dla uczestników dodatkowy program. Każdy na własny koszt-zarówno MG/Rover jak i fani wyścigów.
Nasze spotkanie odbędzie się podczas Moto-wyścigów. Holdfahrt nastąpi między pojedyńczymi wyścigami tak więc widownia gwarantowana. Po programie( ok 17.00) wracamy do hotelu gdzie czeka na nas parking strzeżony. W tym smamym hotelu można zamówić sobie nocleg na własny koszt z 10% rabatem.
Kosz: 490 CZK/ok 18 Euro za samochód. Cena zawiera: numer sartowy, kurs na poligonie, catering, parking strzeżony.
Za dodatkowe 120 CZK za osobę otrzyma się obiad, kolację,kwaterę/nocleg.Wymagane jest wcześniejsze potwierdzenie.
1) e-mailowo: martin.mobile@mail-x(dot)at do 31.03.2009
2) rejestracja powinna następujące informacje zawierać.
- nazwisko, nick
- liczba aut(wydaje mi sie że panu chodziło o wiek), marka, typ
- liczba osób
- obiad tak/nie
- nocleg tak/nie oraz rodzaj pokoju-zobacz www.hotel-cascade.cz
- Myjnia samochodowa po poligonie
kolega Martin z czech sledzi ten watek i dostyalem info od niego :
-rejistracja mozliwa do 20.04.2009 (mozno tylko liczba samochodow, bende OK...)
-dzyszaj rejistrowano ca 50 MG/R
-Koszt: 150,- CZK tylko BEZ jazdy zrucznosci (without save-drive-test)
Prosze o tlumaczenie do Vaszej diskusje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum