Wysłany: Czw Lut 26, 2009 15:36 Breloki z logo ROVERKI.PL
witam wszystkich
Czy byłby ktoś zainteresowany brelokami lub otwieraczami do piwa z logo np. roverki.pl
sprawa wygląda tak:
przy zamówieniu małej ilości szt cena kosmos (powyżej 10-15zł), natomiast zamawiając
-50 szt - 6,5 zł /szt
-100szt -4,9 zł/ szt
generalnie zasada jest taka im więcej tym taniej !
tak się składa że pracuje w Agencji Reklamowej -co daje mi możliwość zakupu w normalnych cenach , breloki są bardzo dobrze wykonane, obustronne miejsce na logo lub nadruk ,jak by ktoś był w Tarnobrzegu zapraszam można zobaczyć gotowe przykłady !
Chciałem zamówić powiedzmy 5-10szt ale to kompletnie nie opłacalne więc wpadłem na pomysł zebrania zamówienia / chętnych klubowiczów i coś wymyślimy .
Poniżej przedstawiam wzory z jakich można wybierać, na wszystko będzie FV, paragon
ZTCW to żebyś mógł wykonać logo na bryloki - musisz mieć pozwolenie Zarządu na użycie LOGO
Zanim zrobisz listę - zwróć się do Zarządu o pozwolenie na wykorzystanie w/w.
Jesli tylko jako gadzet klubowy i na potrzeby tylko klubowiczow /sympatykow/ to niekoniecznie ale jesli jako przeznaczone do handlu hurtowego lub detalicznego to koniecznie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A ze sie tak zapytam niesmialo, co te breloki maja wspolnego z ROVERki.pl, oprocz tego ze sa promowane na forum ?
Jest szansa ujrzec je w oryginale, a nie oczami wyobrazni ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dzieki temu zamowie sobie indywidualnie dla siebie, bede mial logo roverkow i moj nick
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum