Wysłany: Pią Mar 27, 2009 20:56 Hasło do połączenia
Mam taki sobie problem....
Jako, że posiadam internet z netii i modem Linksys WAG54G, musiałem przeprowadzić aktywacje na stronie Netii, no i tam jak wiadomo dostałem nazwe do połączenia i hasło. Jak to zwykle bywa nie chciało mi się go zapisac na kartce, więc w pliku tekstowym zapisałem w dokumentach i sobie leżało. No, ale że przydarzył mi się format, no to się usunęło. No i teraz powiedzcie co mam zrobić, żeby odzyskać to hasło, tak na czarną godzinę odpukać. Nazwa to pikuś, bo jest zapisana w modemie i ją odczytam, ale hasło jest pod kropkami. Poradźcie co zrobic...
_________________ "Walduś, pamiętaj cycu..."
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 20:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to możemy spróbować inaczej ugryźć problem mianowicie odzyskać dane, mi wiele razy uratował tyłek program Ontrack Easy Recovery, z tym że musiałbyś poszukać gdzieś pirata np na thepiratebay.org bo program nie jest darmowy. Dawno z niego korzystałem, ale jak znasz angielski to bez problemu sobie poradzisz.
jednak zaczął bym od telefonu do Netii i wyżaleniu się im, jakieś proste rozwiązanie przecież musi istnieć. Na pewno nie tobie pierwszemu taki przypadek się zdarzył
postaram się odpisać koło 23ciej co dokładnie zrobić jak będę przy swoim komputerku. Ewentualnie jutro jeżeli dzisiaj zapomne
[ Dodano: Pią Mar 27, 2009 23:07 ]
ok więc tak, ja zawsze robiłem advanced recovery ale widzę że jest też opcja format recovery więc jak ją wybierzesz to zaznaczasz sformatowany dysk i system plików (ntfs/fat) i next..teraz czekamy..u mnie pokazuje że do końca godzinka więc może potem odpiszę co dalej
w każdym razie powinno pojawić się pełne drzewo z plikami w takiej formie jak miałeś przed formatem, tam znajdujesz plik gdzie miałeś hasło i odrazu możesz inne rzeczy o których zapomniałeś, wskazujesz miejsce gdzie ma się zgrać (koniecznie inna partycja) i gotowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum