No i jadę na wycieczkę z biurem EOL-PODRÓŻE. Pani Kasia - mega cierpliwa osoba, hotel jest mega fajny no i jestem bardzo zadowolony z wyboru. Ogólnie polecam.
Szkoda, ze dopiero teraz wpadl mi ten temacik w oczy bo niedawno wrocilem z wczasow ktore wykupilem w ,,konkurencyjnym" biurze podrozy DAKAR tez z Krakowa.
Ja własnie wróciłem z Krety na która pojechałem z biurem Ernesta.
Bylo rewelacyjne. Panie z biura bardzo miłe
Planujac nastepny urlop pierwsze kroki skieruje do Eol-podroze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Revolt, Proponuje skontaktować sie z biurem telefonicznie, ponieważ ernesto, już tak często tu nie zagląda, pewnie z braku czasu, ostatnio był Pon Lip 27, 2009 14:05. Pani Kasia pomoże w znalezieniu odpowienidniej oferty.
hej wszystkim
ech no niestety - Tomas220 ma rację - doba ostatnio jest dla nas z pięć godzin za krótka sam bym też pojechał tam gdzie ty
a kurka wodna żeby było mało to mi się jeszcze tydzień temu posypał wysprzęglik
Ale jak zwykle nasz czarownik Pawel M dał mu szybciutko radę
Łukasz ciesze się bardzo, że wypoczęliście i ze się podobało (Ania mnie zreszta cisnie, bo tez sie jej ten hotel podoba)
no i oczywiście zapraszamy za rok
revolt - wiem, ze już dziewczyny z Tobą piszą - jestem przekonany, że uda się doradzić coś, co was zadowoli
ernesto, niestety (albo i stety) już wybrałem ... dziś trafiła sie okazyjna cena na egipt i sie skusiłem. W każdym badź razie dziekuje za zainteresowanie. Mysle ze gdybym wiedział wcześniej o Waszej działalności to pewnie coś by mi się udało u Was wybrać.
Nic straconego odezwe się w kwietniu ;)jak znowu przyjdzie czas odpocząć
Łukasz ciesze się bardzo, że wypoczęliście i ze się podobało (Ania mnie zreszta cisnie, bo tez sie jej ten hotel podoba)
Z czystym sumieniem moge wam polecic ten hotel jesli nie szukacie tłumów, krzyczacych dzieci, walki o lezaki. Tam znajdziecie cisze i spokój, góry i morze i doskonale mozecie odpoczac po całym roku.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum