NO i się stało nie wytrzymałem i wracam po uzgodnieniu z samorządem
Wszystkich bardzo bardzo bardzo przepraszam za moje chamstwo przy pożegnaniu i wcześniej. NIebawem każdego z osobna przeproszę. Może niebawem odzyskam ,,stare dobre imię".
Być moze pojawię się na zlocie to mnie wtedy zlinczujecie
Uznanie dla MaRkA który sporo się wtedy ze mną nagadał i jako pierwszego go przy wszystkich przepraszam za moje zachowanie w e-mailach itp,
Mojego powodu odejścia do dziś nie umiem wytłumaczyć. Chyba to dół niedojrzałego nastolatka.
Powód powrotu:
Mam nowego roWera z naklejką i znaczkeim marki Rover
tęskniło mi się
Moją foczkę objechał 220SDi
Kocham Was
także zabieram się do nadrabiania strat i jeszcze raz przepraszam za tą całą eskapadę
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Proszę proszę, kogo ja widzę siemanko Mistrzu witaj ponwonie w naszych szeregach oj myśle, że mocno bić nie będzie tylko bardzo mocno musisz nadrobić zaległości
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Rowan jest to ciężki profil. Na pioczątku będziesz miał teorię a potem BHP... i niestety potem zaczną się obwodu RL RC RLC, liczenie impedancji, konduktancji itp. Ale dasz radę chłopie Z chemią gorzej u mnie
Markzo aś mnie pocieszył No i oczywiście witaj ,,stary wariacie"
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Oj założe się ze po jakimś czasie Ci się odechce trochę tego...
Ale ta mechatronika ostatnio uznałem ze jest zaje... Bo zrozumiałem jako tako sinusoidy itp. ale cały czas myślałem na co mi to ...
A tu ostatnio zonk pan mi zaczął tłumaczyć w naprawie CB że kabel musi mieć tyle a antena tyle bo .. i narysował mi sinusoide Jednak to był dobry wybór ale czekam z niecierpliwością na programowanie 3D
NIe jest to dla mnie jakoś bardzo trudne... ale miałem to 3 miesiace z bardzo nie fajnym profesorem i nic nie pokazywał tylko wzory i zadania ... 3 miesiące Nie mówię że nie umiem ale mi się to przejadło
[ Dodano: Czw Kwi 16, 2009 21:14 ]
Teraz zacząłem temat półprzewodników to to juz jest fajne i bardzo urzekło mnie zabawa z silnikami i innymi pierdółkami trójfazowymi
Mina profesora gdy zdioł obudowę do faz gdy połapał się że nie wyłączył zasilania - bezcenna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum