Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 20:15 [Forum] Max upload
Witam.
Próbuję wrzucić na forum małą fotkę bo ok 161kb a otrzymuję komunikat:
Przekroczyłeś maksymalny limit uploadu (2 MB)
Jakoś nie kojarzę, żebym tyle tu wysłał. Nawet małego pliku nie można wrzucić.
Można to sprawdzić?
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 20:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 20:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W skrzynce mam:
Wykorzystanie załączników w skrzynce 0%
Wiadomości w skrzynce zajmują 46%
Miałem 78% i stare PW wykasowałem i dzieje się dalej to samo.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
TomC, jak wejdziesz w swój profil
http://forum.roverki.eu/p...wprofile&u=7720
to na dole powinieneś mieć coś takiego
[Upload całkowity: 1,45 MB / Quota: 2 MB / 72% całości]
i niżej link do kasowania wrzuconych fotek.
Parę zdjęć skasowałem, ale są takie, których skasować nie mogę - wątek straciłby sens. 2mb to stanowczo za mało. Rozumiem, że na dział OT i Hydepark to wielkość w zupełności wystarczająca, ale może na Porady i Usterki można by ustanowić nowe limity? Jest szansa, że to się zmieni? W przeciwnym razie pozostaje wieszanie fotek na serwerach zewnętrznych, hostujących w/w.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nadal to samo. Po wywaleniu paru plików sytuacja wygląda następująco: [Upload całkowity: 1,82 MB / Quota: 2 MB / 91% całości]
[ Dodano: Czw Kwi 16, 2009 08:57 ]
Aha, PW w skrzynce - wysłane 28%, odebrane 38%, załączniki w skrzynce 0%. BTW nigdy nie udało mi się wysłać PW z załącznikiem. Niby się dodawał i pokazywał na podglądzie, ale nigdy nie docierał do adresata...
Dzięki Marku Już limit jest OK. Specjalnie nie piszę konkretów, żeby nie było jak z pocztą roverki.pl, gdzie lawinowo poszły do Ciebie prośby o założenie konta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum