kupię linkę do sprzęgła Rover 200 vi 1.8 VVC wersja europejska dodam że do wersji angielskiej nie pasuje jest za długa od 1.4 też nie pasuje bo jest za krótka. Czy ktoś posiada coś takiego
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 19:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
od 2.0 SDI z 200 mówisz że powinna pasować a na ile procent mogę jeszcze dodać do twojej informacji BRT ze mocowanie linki przy skrzyni jest od czoła czyli od strony lamp i zderzaka... pogmeram poszukam trochę wiecej informacji
Sądzę, że na dużo %. Łapa w dieslu jest od przodu skrzyni i pracuje góra-dół (chyba). Linka wchodzi od góry. Najlepiej by było sprawdzić w EPC numer części
PS. Używaj kropek i przecinmków, bo cieżko się to czyta
no nie wiem ... ja kupiłem od 1.4 benzyna r25 do diesla r220 i była za długa (sprzęgło brało przy ostatnich 2 cm) .. więc jak od 1.4 jest za krótka to od diesla powinna być jeszcze gorsza (krótsza) .. teraz mam nówkę dedykowaną do modelu (bez samoregulacji) i jest idealna
A widzisz tu jest samoregulacja, zrobiłem już na niej około 80 KM w korkach itp i czuję jak by sprzęgło sie podniosło. Już sie do niej przyzwyczaiłem ale chcę mieć pewność, że wszystko jest jak książka pisze podczas wysprzęglania, że tarcza sie nie ślizga, bo czasem koszta mogą być większe niż kupno tej głupiej linki.
dodam że biegi wchodzą bez zarzutów oraz podczas gwałtownego dodania gazu obroty i prędkość idą równo więc chyba już sie wyregulowała tak jak miał być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum