sylwetka przypomina mi nieco Lexusa GS'a. Ale to raczej komplement
Dla mnie niekoniecznie Na pewno nie obejrzałbym się za nim. Może i wygląda nieźle, ale zupełnie jak normalne autko. Żadnych nowych pomysłów. A wystarczy spojrzeć na R 75/MG ZT, który do dziś wyróżnia się z tłumu.
"Na początku roku na niemieckich drogach przyłapano egzemplarz Roewe 550. Jak się później okazało się, to prototypowa wersja auta, która właśnie przechodzi końcową fazę homologacji w Niemczech, niezbędnej do rozpoczęcia sprzedaży na terenie Europy.
Rygorystyczne testy zderzeniowe przeprowadzane w UE uwidoczniły różnice w technologii produktów z Kraju Środka.(...)"
także myśle że jeśli chcą sprzedawać te auta na terenie UE to poprawią co trzeba.
Mi sięgeneralnie autko podoba... tylko kształt przednich lamp zmieniłbym na bardziej takie grrrrr
prosze sie nie smiac , ale z ostatnich aut to w oko mi wpadl Seat bocanegra , jakos mi ciagle sie podobaja male, zwinne, zadziorne autka reszta nowych jedyne okreslenie jakie mi sie nasuwa to bezplciowe
znaczy się usportowiona wersja ibizy? coś w stylu cupra
no ładne to z zewnatrz... jednak jakość tych plastików w seatach... jak i wogole w nowych autach mnie odraża. oczywiście pomijam półke a.martin i inne
ale moj wpis mowil co mi sie podoba, a nie jakie plastiki sa w srodku nie widzialem jeszcze tych plstikow, ty chyba tez pozyjemy zobaczymy
dla mnie wazne by na kieraku, galce do zmiany biegow i recznym byla skorka reszta mnie grzeje
ale z zewnatrz nie mozna sie nie obejrzec, moze narazie to takie wrazenie przy tych wyglaskanych, oblych ksztaltach konkurencji. tutaj troche dynamicznych kresek projektantow dla odmiany
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum