ale dziwię, się, że zouza się nie chwali.. na zlotach taka chwalipięta ^^
a mnie się widzi ta okleina carbon, oklejałem nią uchwyty z drzwi do zamykania i bardzo fajnie się naciąga trochę tylko w palce mi było za ciepło po suszarce
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 15:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chciałbym poinformowac i poprosic wszystkich zabierajacych i chwalacych sie w w/w temacie, ze dostepny jest "garaz" - link na gorze forum, w ktorym od dzisiaj kazdy klubowicz/sympatyk bedzie mogl sie dodac i zaprezentowac swoje auto wraz z opisem.
Klubowicze maja do dyspozycji ok. 20 zdjec do wgrania, sympatycy do 5.
Moj post ma na celu zredukowanie ilosci postow z zalacznikami
zawierajaacymi fotki swoich aut, po to, zeby odciazyc baze, a przede wszystkim
przestrzen dyskowa i wspolna Quote na zalaczniki.
Mam nadzieje, ze moja prosba nie bedzie miala sprzeciwow
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Chciałbym poinformowac i poprosic wszystkich zabierajacych i chwalacych sie w w/w temacie, ze dostepny jest "garaz" - link na gorze forum, w ktorym od dzisiaj kazdy klubowicz/sympatyk bedzie mogl sie dodac i zaprezentowac swoje auto wraz z opisem.
Moj post ma na celu zredukowanie ilosci postow z zalacznikami
zawierajaacymi fotki swoich aut, po to, zeby odciazyc baze, a przede wszystkim
przestrzen dyskowa i wspolna Quote na zalaczniki.
Mam nadzieje, ze moja prosba nie bedzie miala sprzeciwow
Pozdrawiam,
A jak wklejasz link do zdjęcia gdzieś hostowanego to ono Ci się keszuje w bazie??
Niedopatrzylem wszystkiego bo mialem pilne wyjscie z domu...
Zaraz obadam co i jak rano juz powinno smigotac.
Co do linkow zewnetrznych, oprocz adresu w bazie nic sie nie dzieje - kolejny tekst, ale niestety czasami wyswietlanie obrazkow z badziewnych fotosikow i innych tego typu stron jest porazką.
Takze zamiast tworzyc galerie linkow czy zalacznikow, lepiej juz wejsc do garazu opisac auto, pobawic sie w zestawienie co za ile i u kogo bylo robione, stworzyc karte choroby pojazdu i dodac sobie fotki. Wszystko w jednym miejscu, pod avatarem link do odpowiedniej strony uzytkownika. Komentarze, oceny itp. czyli taka polska jazda w naszym swiecie
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum