Mam roverka 25 vi 1.8 benzyna automat i od jakiegoś czasu jak jadę w większym korku to zaczyna mi się gotować olej w skrzyni biegów i dymi sie ostro i skaczą obroty silnika do 4000 , jak postoje to przestaje i dziś mi powiedzieli, że to skrzynia biegów i załamka bo rzekomo nigdzie nie dostanę jakichkolwiek części - help mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - co zrobić - jak nie ma korków to spoko sie jedzie
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 12:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dymi spod maski, najpierw myślałam że to od hamulców a dziś mnie olśnili, że to skrzynia biegów i rzekomo mam najgorszą jaką rover mógł tam wsadzić, jak zaczyna się dymić i obroty skaczą do 4000 i jedzie 1km/h to zjeżdżam na pobocze i czekam 40 min aż ostygnie i jadę dalej - nie wiem czy czegoś jeszcze tym sposobem nie spieprzę. To jest skrzynia typu trip-tronic (chyba tak sie pisze) może jechać w trybie automaty, manualu i sporta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum