A tak zamiescilem, bo nie znalazlem takiego tematu.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 22:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja juz znalazlem odpowiedz podczas rejestracji na zlot, ale jednoczesnie twozylem ten temat i juz tak zostal. Moze sie przyda komus, a jak nie to pojdzie do kasacji.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wiec an ten cały pobyt jak pisze w info czyli od czwartku do niedzieli kosztuje pobyt + jedzenie 306zl za osobę tak
Remi55 napisał/a:
Wiec an ten cały pobyt jak pisze w info czyli od czwartku do niedzieli kosztuje pobyt + jedzenie 306zl za osobę tak
No coś koło tego, zależy jaki pokój weźmiesz i "konfigurację" wyżywienia . Ale tak, cena za jedną osobę za cały zlot z pełnym wyżywieniem to nieco ponad 300 zł.
Remi55 napisał/a:
Drugie pytanie czemu nie mogę się zalogowac moim nickiem jako sympatyk na stronie Klubu
Napisz priv do MaRKa, na pewno rozwiąże Twój problem. A rejestrowałeś się w ogóle na stronie?
a ja mam pytanie Poniewaz mieszkam niedaleko otwocka to czy jezeli chce wziąć udział w zlocie to muszę wynajmować hotel czy zeby wziąć udział nie trzeba a ile kosztuje samo wzięcie udziału w tym zlocie?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
seba323, nie musisz nocować.
Wtedy musisz brać pod uwagę koszt opłaty zlotowej - 60 PLN, gdyż widzę że nie jesteś klubowiczem oraz koszty ewentualnych posiłków.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
fearless [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 09:40
I ja miałem zadać pytanie o noclegi, ale odpowiedź już mam
walkie napisał/a:
nie musisz nocować.
Wtedy musisz brać pod uwagę koszt opłaty zlotowej - 60 PLN, gdyż widzę że nie jesteś klubowiczem oraz koszty ewentualnych posiłków.
Rozumiem, że jako klubowicz, nawet nie nocując, nie muszę opłacać żadnej opłaty zlotowej?
Żeby wziąć udział w np. grillu - muszę zaznaczyć tą opcję teraz?, czy może na miejscu dać komuś kasiorkę ?
Czy jeśli teraz się zapiszę, ale okaże się, że jeszcze coś chcę domówić, ew. dopisać ze mną jakąś osobę, to czy po wysłaniu formularza rejestracji, będę mógł jeszcze prosić o zmiany ?
To tak na szybko chyba wszystkie pytania jakie ja mam.
Rozumiem, że jako klubowicz, nawet nie nocując, nie muszę opłacać żadnej opłaty zlotowej?
zgadza się.
fearless napisał/a:
Żeby wziąć udział w np. grillu - muszę zaznaczyć tą opcję teraz?, czy może na miejscu dać komuś kasiorkę ?
najlepiej zaznaczyć teraz abyśmy mogli zarezerwować posiłek dla Ciebie. opłata za posiłki pobierana będzie na miejscu.
fearless napisał/a:
Czy jeśli teraz się zapiszę, ale okaże się, że jeszcze coś chcę domówić, ew. dopisać ze mną jakąś osobę, to czy po wysłaniu formularza rejestracji, będę mógł jeszcze prosić o zmiany ?
Jak najbardziej. Napiszesz maila i się zmieni formularz rejestracyjny. Poza tym raport z zapisami prowadzony jest w Excelu aby potem wysłać go do hotelu więc żaden problem.
UWAGA! Problem z logowaniem na strone www.roverki.pl należy zgłaszać bezpośrednio na PW (prywatna wiadomość) lub mailem do mnie.
Pozdrawiam,
Ps.
Śniadanie i kolacja w formie szwedzkiego stołu wydawane będzie codziennie w godzinach 6:00 – 10:00.
Czy to oznacza, ze musze na sniadaniu zbierac jedzonko na kolacje ?
zauważone przez Violla
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
a jaki jest koszt wziecia udziału w zlocie 60 zł dobrze zrozumiałem interesuje mnie najbardziej spotkanie przy grillu
Jeżeli interesuje Cię udział w zlocie + grill (zakładam, że bez noclegów i bez "pozostałego" wyżywienia), koszt w Twoim przypadku to: opłata zlotowa: 60 PLN + ognisko: 35 PLN za osobę.
Natomiast ja mam pytanie następujące. Czy wypełnione zgłoszenie na stronie klubowej można później edytować, czy wypełnienie jest ostateczne? Waham się jeszcze z noclegami i pokojami. Nie wiem jeszcze czy przyjadę sam czy z kimś. Więc jak to jest?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum