Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 09:43 Lubelskie (i nie tylko) pozdrówki
1. Dla R200 3D czarnego z felgami phoenix 7 spoke i czerwonymi zaciskami/bębnami, którego właściciel bawił sie na weselu w Firleju/Serocku w sobotę, nie udało sie namierzyć, ale autko obejrzałem
2. R45 sedan którą mijałem piechotką idąc na osiedlu domków przy podstawówce im. Mickiewicza
3. Dla srebrnej R200 którą widziałęm z okien pociagu w Wawie kawałeczek przed W-wą Wschodnią, przy jakimś "zgromadzeniu" fanów nie wiem czego, ale podejrzewam, że pojazdów samochodowych
Przy okazji podziękowania dla Paula za "parking strzeżony" i za transport na pkp i przeprosiny dla MaRkA za zawracanie w trakcie pracy
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 09:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak ... smaka bym narobił i po resztę byś sam przyjechał .... powiem więcej ... przez Puławy też jechałem ... i nawet stałem 2x 1 minuta
przez chwilę był plan, żeby się toczyć R ... ale jednak pkp ostatecznie zwyciężyła
eee kasa to najmniejszy problem .... po 8 h jazdy to byłbym zgon totalny i na weselu o północy spałbym po stołem Ale nic nie bój coś wymyslimy, żebyś na Zlocie mógł zrobić lansik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum