Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 14:17 DRIFT-WROCŁAW 1 MAJA 2009 TOR RAKIETOWA--ZAPISY--FOTO!!!!!!
Tak jak w temacie czy ktoś chętny na spotkanie i pooglądanie wyczynów innych jak latają bokiem po krętym jak spaghetti torze Rakietowa we Wrocławiu. Można by się spotkać większą ekipą i pooglądać a później przenieść się na jakiegoś grilla.
Zapisy:
1.camaro17
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Ostatnio zmieniony przez camaro17 Pią Maj 01, 2009 20:04, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 14:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
emes ja planuję pojawić się 1.05.2009(piątek) bo prawdopodobnie 2.05 mam wyjazd w Polskę na jakąś większą wycieczkę i dlatego proponuję piątek, co do godziny to jeszcze będzie do ustalenia. Co powiecie o 15.00 max 15.30, fakt w piątek jest trening ale mogę się założyć że tak samo dużo będzie startujących jak w sobotę.
1.camaro17
2.emes
3.Viniu
4.
5.
6.
7.
8.
mam tak zostawić????? mam nadzieję że będzie otwarta ta główna brama tak abyśmy mogli Roverki na parkingu postawić obok siebie.
pioneer_SRT szkoda że w sobotę my się spotykamy w piątek!!!! Ale mówię wam będzie syto 41 aut niemieckich i 18 aut japońskich. Oficjalnie piszą aby przyjeżdżali o 14 na trening, bo chcą o 15 zacząć 1 turę zawodników. CO do parkingów obawiam się że będzie ciężko, jak nie otworzą bramy na pole to będziemy chyba stali na ulicy.
pioneer_SRT zastanów się nad piątkiem
Ja nie, mam wyjazd majówkowy w Polskę i dlatego spotkanie ustawiam na PIĄTEK, a co do reszty to nie wiem jakie ma plany, na razie jest cienko w temacie na piątkowe spotkanie. Chyba nikt nie interesuje się DRIFTEM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum