Proste a jak skuteczne może być, chociaż zauważając taki radar w ostatniej chwili może być trochę niebezpieczne gwałtowne szukanie pilota i wduszanie guzika
na allegro nie znalazłem pobieżnie szukając.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 22:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dla mnie to debilstwo... będą to kupować dresy i będą zapie... swoim bmw, niestety taka ramka nie uchroni ich przed spotkaniem z drzewem kiedy prędkość będzie za wysoka.
bez przesady akurat zauważyłem ze najbardziej zasuwają na trasie ludki w małolitrażowych samochodach głownie służbówki lud rodzinne ... na trasie z Warszawy do Gdyni i z powrotem w ostania majówkę najszybsze na trasie były ople astry i wszelkie samochody tego pokroju...
PS kolega robi często długie trasy i przed każda zdejmuje przednia tablice i wkłada do bagażnika... oplata za brak tablicy jak cie złapie policja bodajrze 50pln chociaż zwykle dogadywał się ze połamały się zaczepy i ze wypadła i w domu przykręci tak Polak potrafi...
_________________ Tomcata na części info na PW
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 09:03
dobryziom napisał/a:
bez przesady akurat zauważyłem ze najbardziej zasuwają na trasie ludki w małolitrażowych samochodach głownie służbówki lud rodzinne ... na trasie z Warszawy do Gdyni i z powrotem w ostania majówkę najszybsze na trasie były ople astry i wszelkie samochody tego pokroju...
Popieram, z moich obserwacji wynika, że nawet srejczeno turbo sport , tikacze, matizy, ponadto wszelkiej maści tojoty firmowe, skody i inne gady będące na wyposażeniu przedstawicieli handlowych. A ta kurtynka.. raczej watpliwy interes, koszt jakieś 600,00 - 700,00 zł, a najbardziej efektywną metodą (sam jej nie stosuję) jest, tak jak pisał Kolega wyżej, reklamóweczka przypadkiem zaczepiona o blachy i ulotka klubu towarzyskiego (ewentualnie ulotka klubowa Roverki.pl) za wycieraczką
dla mnie to debilstwo... będą to kupować dresy i będą zapie... swoim bmw, niestety taka ramka nie uchroni ich przed spotkaniem z drzewem kiedy prędkość będzie za wysoka.
Szkoda drzewa albo czyjejś rodziny. Po to są ograniczenia i fotoradary żeby temperować idiotów. Dziś jechałem poldkiem po mieście a za mną szalał mercedesem e klasą po pasach. W końcu wyszło na to że po 2 skrzyżowaniach jadąc sobie spokojnie środkowym pasem byłem kilka aut dalej przed nim I co był szybciej?? To samo się tyczy gówniarzy w bmkach za 1000 euro na urodziny. Dostają kieszonkowe raz w miesiącu i wtedy przybywa krzyży na trasie.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum