Wysłany: Czw Maj 14, 2009 20:35 Bytom, klubowy R75, ul. Strzelców Bytomskich
Pozdrawiam serdecznie kierownika/kierowniczkę klubowego R75 nr rej. SY 604** spotkanego dzisiaj na ul. Strzelców Bytomskich przed skrzyżowaniem z ul. Legionów ok godz 17.30
p.s
Nie migałem światełkami, bo nie jechałem swoim R
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 20:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 22:53 Re: Bytom, klubowy R75, ul. Strzelców Bytomskich
wrc_fan_ napisał/a:
Pozdrawiam serdecznie kierownika/kierowniczkę klubowego R75 nr rej. SY 604** spotkanego dzisiaj na ul. Strzelców Bytomskich przed skrzyżowaniem z ul. Legionów ok godz 17.30
Serdecznie dziękuję za pozdrowienia
[ Dodano: Pią Maj 15, 2009 23:57 ]
memphisto napisał/a:
wrc_fan_, bardzo dziwne nigdy zadna 75'tka nie byla na zadnym zlocie regionalnym a tymbardziej zouza nie dawala chyba klubowych naklejek
stawiam, ze klubowicz sprzedal swoja 75'tke i trafila ona na bytom : D
[ Dodano: Pią Maj 15, 2009 22:50 ]
oczywiscie 75'tka SY ***** bo inne to bywaly
No to jesteś w błędzie,bo jestem szczęśliwym użytkownikiem mojego cacka od października 2007 i jestem jego pierwszym właścicielem w Polsce
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 09:34 Re: Bytom, klubowy R75, ul. Strzelców Bytomskich
jedyna napisał/a:
wrc_fan_ napisał/a:
Serdecznie dziękuję za pozdrowienia
[ Dodano: Pią Maj 15, 2009 23:57 ]
memphisto napisał/a:
wrc_fan_, bardzo dziwne nigdy zadna 75'tka nie byla na zadnym zlocie regionalnym a tymbardziej zouza nie dawala chyba klubowych naklejek
stawiam, ze klubowicz sprzedal swoja 75'tke i trafila ona na bytom : D
[ Dodano: Pią Maj 15, 2009 22:50 ]
oczywiscie 75'tka SY ***** bo inne to bywaly
i ja Cie nie widziałem nigdy ? a w bytomiu siedze całe dnie... jak cos to SGL zielona 75-ka
No to jesteś w błędzie,bo jestem szczęśliwym użytkownikiem mojego cacka od października 2007 i jestem jego pierwszym właścicielem w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum