Witam, ostatnio cos mi zaczyna klapa się psuć w roverku (była po dzwonie i nie popisał się mechnik stawiam, że po tej zimie co przyjdzie do nas za pol roku, popeka cala) i jak dam ja do malowania to chcialbym się dowiedzieć czegoś na temat BAD LOOK'a
1. Jak się go robi? Blacharz go robi czy musze na zamówienie klapę robić czy jak to w ogóle wygląda
2. dysponuje ktoś zdjęcie R200 z angelami/ringami na bad look'u?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 22:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
SeevS, slyszalem ze jak masz czarne lub niebieskie auto i robisz cos na wzór vipera to masz +25 km a na tym twoim co masz na PJ to pytalem wlasnie tuningowca mowi ze u niego 20km
ps pokaz pozniej dzielo ! ciekawe jak to wyjdzie
[ Dodano: Sob Maj 16, 2009 10:45 ]
ja dzis odebralem do mojego R navi dvd ito 8,9 cala narazie mysle gdzie to wkomponowac bo calkiem spory jest ten sprzecik (tzn duzo cali) ale po 1 jezdzie efekt swietny automapa na takim duzym LCD to wypas a filmy bajera : DDD od dzis czekanie na kogos nie jest problemem na dodatek sprzet ma akumulator wystarcza na zobaczenie 1 pelnometrazowego filmu, akum sie laduje podczas jazdy wiec na postoju moge spokojnie 1 filmik zobaczyc ktory ma 1:38:59 : D na razie jestem zadowolony ale nie wiem co z tego wyjdzie w praktyce dluzszej bo taki duzy lcd odwraca troche uwage musze go nizej gdzies chyba zamocowac bo narazie byl mniej wiecej na wysokosci zegarka ale strasznie odwraca uwage.
bula21, no po dzwonie mam auto i nawet rozporka mi nie wchodzi ponc dlatego nie moge miec na standardowym amortyzatorze -40mm musze miec amortyzator pod ta sprezyne bo inaczej zawsze bedzie walic tak mi powiedzieli w bylym roverze na rojcy.
jak ty masz serie to zazdroszcze ze Ci dziala : )
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 08:46
Botanix napisał/a:
Cytat:
uwazam ze 1 bad look nie ma nic wspolnego z wiejskim tuningiem
Popieram, jest zrobiony profesjonalnie i wkomponowuje się w resztę czego wiejski tuning nie potrafi.
A oczami wyobraźni widzę pordzewiałą maskę wokół tych wszystkich spawanych przez blacharza elementów... Widzę porysowany lakier na ocierających o siebie elementach... Widzę szpachlowóz
[ Dodano: Sro Maj 20, 2009 09:52 ]
Remi55 napisał/a:
Dziękuję Mi się podoba przy czerwonym wycieraczka jedno ramienna pryz 2i 3
Kiedyś miałem Fiata Uno, tam jest tak fabrycznie. Przez ty ile oczyszcza szyby taka wycieraczka, potrąciłbym człowieka, tylko dlatego, że go po prostu nie widziałem.
[ Dodano: Sro Maj 20, 2009 13:38 ]
Botanix napisał/a:
Cytat:
uwazam ze 1 bad look nie ma nic wspolnego z wiejskim tuningiem
Popieram, jest zrobiony profesjonalnie i wkomponowuje się w resztę czego wiejski tuning nie potrafi.
Granica pomiędzy "professional tuning" a "village tuning" jest taka sama jak między gustami ludzi... a z tym profesjonalnie wykonaniem i wkomponowaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum