fajna bielizna to prezent dla siebie by był Kolega kiedyś wykupił żonie kurs nauki jazdy konnej, bo zawsze o tym marzyła tylko szkoda jej było $$ ... moze Twoja Lejdi też chciałaby wycieczkę/jakiś kurs/ naukę czegośtam. Wyzyty w SPA jej nie proponuj, bo pomyśli, ze staro wygląda .... Jeszcze jeden pomysł od innego znajomego, nocleg w pokoju tematycznym na zamku Czocha ....
http://www.zamekczocha.pl zakładka cennik
_________________ Pozdrawiam - Brt
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 13:34
walkie napisał/a:
Perfumy
Fajna bielizna
Romantyczny weekend
Eee tam, przereklamowane
Jak wiadomo Kobieta potrzebuje 3 zwierząt, norek w szafie, jaguara w garażu i osiołka co to będzie na to wszystko robił
Jaguara z 500 nie kupisz, o norkach możesz zapomnieć, a to trzecie zwierzątko
A tak serio, Biżuteria, pierścionek, kolczyki, bransoletka w połączeniu z bukietem Jej ulubionych kwiatów (każda z Nich jakieś lubi). No i oczywiście jak pisze Walkie, romantyczny/a (nie koniecznie weekend) kolacja w jakiejś przytulnej, kameralnej knajpce... echh ale się rozmarzyłem...szkoda że te czasy już nie dla mnie.
jakas bizuteria (tego nigdy za duzo ), albo wlasnie jakiswyjazd czy kurs czy cos co by chciala zrobic ale szkoda jej kasy. chyba sam najlepiej wiesz co jej sie marzy.
fearless napisał/a:
szkoda że te czasy już nie dla mnie.
opowiadasz.. zrob zonie jakas fajna niespodzianke a zobaczysz, ze wcale nie prawda co piszesz
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 14:38
dziękuje wszystkim za podpowiedzi, większość już została wykorzystana wcześniej, jednak popróbuje zrobić z propozycji jakiegoś niepowtarzalnego mixa
może jeszcze wam jakiś pomysł wpadnie to chętnie się z nim zapoznam
dla kobiety rzeczy praktyczne nie są najlepszymi prezentami każda kobieta lubi po prostu dostać coś takiego słodkiego tak prosto do niej a nie np. lokówkę czy suszarkę do włosów:)
Uniwersalna jest oczywiście zawsze biżuteria bo to jakoś zawsze tak od serca
Np. w zeszłym roku kupiłem jej wielkiego micha 185 cm lol do teraz ciągle siedzi na krześle i jest bardzo z tego szczęśliwa
A lubi robić zdjęcia albo jest fotogeniczna ?
Ja swoje chcę zamówić na urodziny sesję zdjęciową profesjonalną u fotografa ale nie jakiegoś "Andrzeja" tylko na prawdę fotografa artysty który potrafi wyciągnąć ze zdjęcia wszystko co w niej najpiękniejsze
SeevS, no to mnie zalamales. Wlasnie niedawno sprezentowalem mojej zonie suszarke do wlosow. Byla bardzo zadowolona Chyba ze zrobila dobra mine do zlej gry
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
SeevS, no to mnie zalamales. Wlasnie niedawno sprezentowalem mojej zonie suszarke do wlosow. Byla bardzo zadowolona Chyba ze zrobila dobra mine do zlej gry
Proponuję takie połączenie...
AKG K240 Studio MKII do kompletu CD Możdżer - Danielsson - Fresco albo Grzech Piotrowski.
Zobaczysz że najlepszym podziękowaniem będzie kiedy uśnie wtulona w Ciebie zasłuchana w rewelacyjną muzykę.
Może to tylko moje zboczenie wynikające z pasji muzyczno-akustycznych... jakiś jednak jest to pomysł
Udanego wyboru.
e tam, suszarka jeszcze (ostatecznie) przejdzie- jakby nie bylo to cos bardziej dla niej.
ale nie radze probowac z prezentami w stylu mikrofalowka, lodowka, pralka itp- skoro jest wam nowa potrzebna, to i tak je kupicie. na prezent napewno nie jest to dobry pomysl.
podobnie rzeczy typu tv czy jakas konsola do gier- albo kupujecie prezent dla niej, albo dla siebie
za to bizuteria sprawdzi sie zawsze- wybrac tylko cos ladnego
pietro, to coś osobistego, czy tak po przyjacielsku?
jeśli osobiste, to proponuję plener (szeroko pojęty), kilka lekkostrawnych potraw, dwa kieliszki i butelka dobrego białego wina
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum