Wysłany: Czw Maj 14, 2009 21:20 WROCŁAW 17-05-2009 MAGNOLIA PARK (niedziela)
Moje uszanowanie Ekipa Wrocławska!!! Może zrobimy sobie jakiegoś mini spocika na parkingu Magnolia Park, pogadamy, skoczymy na jakiegoś soczka, kawę, herbatę??? Co wy na to, chyba że większość jest zajęta i gdzieś wybywa na weekend. W niedzielę ma być słoneczko i cieplutko, także może być przyjemnie.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 21:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A może tak zamek Książ? Nie tak daleko, a przy okazji nieco hist(o/e)-ri można zapodać. Wejściówka z przewodnikiem z tego co się orientuję jakieś 18 zeta (pani opowiadająca treści histeryczne (za mało się chyba naumiałem ostatnim razem ale w razie jakby co to się postaram, zawsze o liter byny taniej ) - plus wejściówka na wieże) + za fotki chyba 6 PLN, ale jak już się wejdzie to nie każdy zauważy czy się robi czy nie ()kwestia kamuflażu A jak sie wejdzie na "ogrody" to kto Ci sprawdzi? w sprawie parkingu to jakoś lipnie... chyba ze kolega pioneer zna lepsze wejścia jako bardziej miejscowy )
Zawsze można jakaś alternatywę zrobić - np. Szczawno Zdr, tyle ze w niedziele będzie lipa z zaparkowaniem
Oooooo jestem jak najbardziej za, co do Książa czy Szczawna Zdr. to wydaje mi się ze jednak potrzeba by wiecej ludzi i ciut wczesniej się zorganizować bo tak dwa dni przed to różnie może byc. Własnie siedzialem sobie w pracy i myslalem ze fajnie bylo by się spotkać z ekipą wchodze na "lokalne" i akurat Karol temat zalozył Ja się pisze na bank - Niedziela wieczorkiem kolo 19 np ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum