Wysłany: Pon Maj 18, 2009 19:45 [Strzyżów] Ktoś chętny na mały spocik?
Witam, czy byłby ktoś chętny na mały spocik strzyżowski? Kiedy? Proponuje którąś sobotę lub niedziele koło Biedronki koło godziny 18? Piszcie, czy ktokolwiek byłby chętny W sumie nie pamiętam, żeby w nasze okolicy odbyłs ię jakikolwiek spot, więc można by było zmienić to wkońcu Przecież tyle Roverków w okolicy
_________________ KCNBM
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 19:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie, do Warszawy niestety jchac nie mogę Z kilku powodów po pierwsze 15 mam egzamin, po drugie 13 mam wesele Aczkolwiek chciałbym na taki ogólnopolski spot pojechać, może jeszcze bedzie okazja kiedyś Kurcze, mi by najbardziej weekend pasował, no ale i w inny dzień, jak bede miał wolne to moge przyjechać
No, szkoda, szkoda Ale sam musisz przyznać, że Roverków u nas z roku na rok coraz więcej Kilka osób z okolic napewno jest zarejestrowanych na forum, ale faktycznie, mało piszą, a szkoda Jak będziesz jechał do Warszawy, to możesz tam pozdrowić wszystkich w moim imieniu
Pozdrawiam serdecznie ROVERzyste z moich okolic
Pamiętam jak ja kupiłem swojego to byl do jedyny 220 w Strzyżowie bo nie widziałem w tedy ani jednego. A ostatnio stałem kolo Biedronki to az 4 można było zliczyć oraz jeden Tomcat W wszystkie RSR XXXX, nawet jeden były Kasier dawnego Plusa ma Roverka takiego zielonego
Ale tak to inne Roverki przeważnie kobiety prowadza
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Haha, zgodze się z Tobą ja kupiłem w maju 2007, to też rzadko kiedy takiego można było zobaczyć, a z tydzień temu na Orlenie stałem i podjechał drugi identyczny Ale nie ma sie co dziwić Każdy przyzna, że jak na 10 letnie autko, to naprawde atrakcyjni wygląda a i cena nie jest zbyt wygórowana
No, to jaki by dzień na spot odpowiadał? Jakaś konkretna data?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum