Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:59 filmiki z ROVER-kami i MG w roli głównej
znalazłem takie coś na youtube, a że jestem fanem piłki nożnej od małego i R/MG od jakiegoś czasu to wrzucam.może macie w swoich galeriach jeszcze coś ciekawego z R/MG w rolach głównych.
http://www.youtube.com/watch?v=Ux7jhGVoo80
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
fajny filmik a mnie zaintrygowalo logo na koncu filmiku, flaga racing czarno biala szachownica i na nie flaga UK...szykalem czegos takiego na allegro, nalepki lub emblematu i za cholere nic nie ma...a tak bardzo chcialem nadac mojemu R brytyjskiego akcetnu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na R75 fabrycznie jest tylko z flagą Angielską a te z szachownica były na MG przyklejane
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja kupowałem na tych angielskich aukcjach i przychodziło szybciej niż Pocztą Polską , więc polecam. Ładnie pakuję , potem w samolocik i masz w domku paczuszkę z pięknymi stemplami U.K.
Wracając natomiast do tematu Roverków i MG w filmach to wczoraj w TVP2 w nocy w cyklu "Uczta kinomana" był film p.t. GOL.
Brytyjski fil o chłopaku z Meksyku , który marzy zostac piłkarzem itp...w końcu ląduję w Newcastle i gra z najlepszymi..taka tam bajeczka
Nie ważne , w każdym razie jak to w angielskim filmie mnóstwo Roverów i co najważniejsze...nagle scena jak kolesie wchodzą do budynku prezesa klubu , ogólnie lans a przed wejściem stoi auto. Piękne ujęcie na przód i co widzimy : MG SVR .... Palce lizac....Nie wierzyłem , że te auta naprawdę jeżdzą po ulicach a jak widac w Anglii możne je spotkac.
Ahhh....tylko ja wiem jak ja się wtedy poczułem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum