Wysłany: Pon Maj 25, 2009 20:32 Pozdrowienia dla MaReK'a...
...który to dziś około południa mnie wypatrzył, obtrąbił i dogonił na następnych światłach Ja wpatrzony 1,5 metra przed maskę, mknący leniwie przed siebie, niewyspany po wczorajszym spocie i niczego się nie spodziewający, a tu taka miła niespodzianka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Mix Pon Maj 25, 2009 20:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 20:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No pozdrawiam, nawet dla Ciebie zlamalem przepis i na koncowce zielonego dla pieszych, zawrocilem po przejsciu
Ale kolego, ja Cie wypatrzylem drugi raz i machnalem lapa przez okno, jak lecialem ul. Modlinska (ok. 19) przy kominach... Ty w kierunku Grota, ja w kierunku Legionowa
Takze 2:0 dla mnie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tak... wracalem do domu patrze z daleka ( a pod slonce mialem ) zasuwa z naprzeciwka, znana mi morda ( w sensie przod ) auta . Nie widzialem rejestracji, dlatego nie mialem 100% pewnosci, ze to Ty, czy moze Twoj klon na rej. WA ew. kolega Szwagier NNI
Wyciangalem lape i macham... ale za szybko chyba bylo, a w lusterku zobaczylem WF i klubowa wlepe... wiec juz wiedzialem kto
Ps.
Leciales lewym pasem.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wszystko się zgadza. Uważam się za osobę spostrzegawczą, ale dzień dzisiejszy był chyba wyjątkiem Jechałem z pracy, więc pełna $%^@$ i zmęczony wzrok przed siebie Najlepsze, że przed wyjazdem z "Parchomina" zdjąłem CB i wrzuciłem do kufra, aby nie stracić anteny na Starej Pradze Tak byś do mnie chociaż krzyknął
W każdym razie obiecuję poprawę, tymbardziej, że Twoje auto zbiera odemnie same pochwały, więc sam nie wiem jak mogłem je przeoczyć...i to dwa razy
Same pochwaly? Ale ze co? Ze lakier odchodzi, amory sie sypia, pompa sprzegla jak ursusa?
A to już kwestia konkretnego egzemplarza Szalenie mi się podoba to auto - w tym kolorze, na tej feldze i nawet z tym silnikiem. Za parę lat planuję takie sobie sprawić Im szybciej tym lepiej, bo wersje po lifcie jakoś mi się nie podobają. A nie chciałbym aby ZT taki jak Twój miał przy zakupie więcej, niż 7 lat.
MaReK napisał/a:
Jak moj wzrok siada ze zmeczenia to widze w kazdym aucie Rovera
Na mieście widuję sporo R, zapisuję odruchowo numery, ale już nawet nie pozdrawiam na forum, jak nie obklejone. Ileś razy to robiłem - bez odzewu. Pozdrawiam natomiast każde MG (nawet nie klubowe ) i każdego komu wręczę klubową wizytówkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum