Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 17:29 [R111] Tylna wycieraczka
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Pytam w imieniu znajomego, właściciela R111.
Jak zdemontować w tym aucie ramie tylnej wycieraczki i dostać się do silnika? Ten najprawdopodobniej pójdzie do wymiany lub naprawy, bo pali bezpiecznik. Szukałem literatury nt. R111, ale nic nie znalazłem. Liczę na Waszą pomoc. Z góry dzięki.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 00:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 17:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pewnie nie da sie ruszyć nakrętki.
To Częste w wycieraczkach, które nie są zdejmowane przez naście lat...
trzeba polać WD-40 i porządny klucz.
Później ramie też nie będzie chcialo zejść ze stozka. Ale to już ściągaczem jakimkolwiek się ruszy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum