Dział powitań ale ja konkretnie w odwrotnej sprawie.
Jako, że zakończyła się moja przygoda z roverem to opuszczam Wasze szanowne grono.
Dziękuję za pomoc w mej trudnej przeprawie z R416 (kupiłem martwego). Przyznaję z ręką na sercu, że zawsze mogłem na Was liczyć.
PS. Zaczynam przygodę z Mazdą 6 kombi
Miło było Was wirtualnie poznać.
Dziękuję i pozdrawiam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 12:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a tak na przyszlosc to nie musisz opuszczac nas to ze nie masz juz autko o niczym nie swiadczy, jest wiele osob ktore maja juz kolejne autka a dalej jestesmy jedna wielka rodzina roverkowiczow
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Jakie pożegnanie? co to ma znaczyć? To że teraz będziesz się woził innym pojazdem nie znaczy że musisz się rozstawać z nami. Jak sam napisałeś (może nie wprost) ale dobrze Ci tu było. Zatem nie odchodzisz tylko po prostu wymyślasz nazwę na swoja Madzie z Roverkiem.
Mazda 6 sport kombi z 2003 roku. 2.0 diesel 136 KM.
Wersja chyba w pełnej opcji - skóra, klima, grzane fotele, webasto, xenony i inne pierdoly.
Jeździ się tym super, fajne odejscie i fajne zawieszenie.
Ale części ma cholernie drogie. Rozrząd oryginalny na allegro wraz z pompą wody 1150 zł. Na szczęście jest allegro, bo inter cars chciał za ten zestaw ok 1800. ASO za rozrząd w wymianą 2500.
Jak wybierałem się gdzieś z żona R416 to zawsze prowadziłem. Teraz się kłócimy kto siada za kółkiem . Z pewnością jest to skok na wyższą półkę. Oby wszystko było ok. A jak nie to się opchnie i będę szukał czegoś innego.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mazda 6 sport kombi z 2003 roku. 2.0 diesel 136 KM.
Wersja chyba w pełnej opcji - skóra, klima, grzane fotele, webasto, xenony i inne pierdoly.
Jeździ się tym super, fajne odejscie i fajne zawieszenie.
Gratulacje!
Fajnie, że dobrze trafiłeś.
przemek_w napisał/a:
Rozrząd oryginalny na allegro wraz z pompą wody 1150 zł. Na szczęście jest allegro, bo inter cars chciał za ten zestaw ok 1800.
Ale jak to "oryginalny" z allegro, czy Intercars'u, botrochę nie rozumiem?
Dla mnie "oryginalne" to z ASO z napisem "Mazda" na pudełku...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wow...
Ciekawostka, że ktoś sprzedaje poza siecią dealerską z takimi upustami.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum