Witam wszystkich
Raptile oczywiście pozdrawiam i twojego Roverka 200 .
Będę chciał zawitać na tym zlocie co będzie , mam tremę bo będę tam pierwszy raz mam nadzieje że mnie nie zjecie
Pozdrowienia dla wszystkich
Robert68 nie czaj sie jak pies do jeza, powiedz wprost na jakiej ulicy mozna spotkac Twoje auto... ja akurat okupuje dolny moktow - sadyba, ale czesto pojawiam sie w kwadracie
Wolowska, Batorego, Waryńskiego, Pulawska, Woronicza
[ Dodano: Czw Maj 28, 2009 00:53 ]
To nie kwadrat
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No to konrad2104 jesteśmy po sąsiedzku bo ja na Naruszewicza bliżej Woronicza , może kiedyś się spotkamy przypadkowo
[ Dodano: Pią Maj 29, 2009 10:20 ]
MaRek ja jestem górny Mokotów bliżej Woronicza , wcale się nie czaje dawaj i obejrzyj mojego pupilka . Tyl widoczny jest od ulicy Krasickiego
Ja okupuje okolice komendy głównej policji... Czyli Puławska/Woronicza/Wielicka/Broniwoja , ale R200 wiec... Nie ładnie
Robert68 napisał/a:
MaRek ja jestem górny Mokotów bliżej Woronicza , wcale się nie czaje dawaj i obejrzyj mojego pupilka . Tyl widoczny jest od ulicy Krasickiego
Ha,to my są ziomale, a z konrad2104 to prawie, że "sąsiady bez miedze". Mój kwadrat okupacyjny to: Domaniewska/al.Niepodległości/al.Wilanowska/Modzelewskiego
Pozdro.
_________________ rover forever
Ostatnio zmieniony przez gustav.pl Sob Maj 30, 2009 04:52, w całości zmieniany 1 raz
Wojtus i gustav.pl jak macie fotki jakies reprezentacyjne to zapraszam do umieszczania kilku w garazu Latwiej bedzie poznac. Jak sie nie boicie to rowniez mozecie uzupelnic pole nr rej. w profilu tak np. literki i cyferka zeby bylo wiadomo kto
Ps.
Robert jak chcesz mam ostatni kpl. naklejek pod tablice w razie checi posiadania sluze.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witaj MaRek
Dzięki ale jeszcze przemyśle , wiesz najbardziej mnie wkurza ze by być na tym zlocie ja jako nowicjusz muszę płacić to wielu ludzi odpycha . Zresztą na nie jednym już bywałem zlocie i nic nie buliłem chyba ze należeć trzeba , a wielu kolegów by moich się tam na tym zlocie pojawiło z Roverkami a tak spotykamy się bez interesownie ze sobą
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum