Wysłany: Pią Maj 29, 2009 18:31 Pozdrowienia dla Pana Marcina z Seicento
To nasze pierwsze spotkanie, a jakie owocne (patrz foto). Pan Marcin nosił się kiedyś z zamiarem kupna Roverka, ale nic z tego nie wyszło. Dzisiaj miał okazję posiedzieć trochę w moim R i porozmawiać o tej marce. Ulotkę Pan Marcin dostał i może kiedyś dołączy do naszego grona .
Pozdrowienia również dla Pana Policjanta z WRD z którym również troszkę porozmawiałem o Roverkach i naszym Klubie.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 18:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Buuu... To jakieś fatum Seicento - mnie podobnie spotkało miesiąc temu...
Współczuję, choć fajne, że przynajmniej w miarę sympatycznie przebiegła sprawa.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Przy powrocie ze Zlotu w Kazimierzu Biskupim była szansa nawet na trzy...
Ale Wiktor i Tomi wykazali się refleksem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SeeVs nie tak dawno, kiedy mojego bylego R200, ktorego teraz ujezdza moja mama, wpakowalem na posesje do chlopa, to przy pomocy wyciagania uczestniczyly dwa auta klubowe. R200 MichaelP i R220 Violli. Wyciagalismy autem Violli i ja zbyt wczesnie sie zatrzymalem, a kierujacy moim MichaelP nie spojrzal w lusterko dzieki czemu doszlo do klasycznego otarcia Jak sie skonczylo... pomalowalem oba wtedy z wlasnej kieszeni
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum