Myślałem o wyjeździe po porannej kawie .... do Wrześni (tam się będę wbijał na A2) mam 2h jazdy. Więc może tak ok 12 we Wrzesni grupę poznańską bym złapał i jakieś kilkadziesiąt minut później za zjazdem na Turek na jakimś POMie dołaczyłby zetes
Barcik dla mnie to jak juz wczesniej pisalem najkorzystniejsze jest wpiecie sie na A2
na zjezdzie Uniejow-Dąbie i ptam spotkanie na najblizszym POMie.Wbijanie sie w miejscu, oktorym piszesz spowodowaloby cofanie sie do tylu, czego nie lubie. Mam tez taka propozycje, ze jezeli bedziecie /kolumna/ mieli dobry czas i checi to moge Was
zaprosic do turku na dobra i jeszcze co nieco bo to nirktorzy juz beda mieli troche kilometrow w kolach
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No oczywiscie każdy sie wbija w miejscu które mu pasuje A2 nie znam za dobrze więc orientacyjnie napisałem, że chodzi o zjazd na Turek co do czasu oraz to niech się reszta wypowie ja się dostosuję Możemy też zrobić wersję "termosową" na POMie
Podtrzymuje swoja propozycje z 31.05.2009r. Jewzeli okazalaby sie niemozliwa do zrealizowania to czekam na propozycje godzinowe, albowiem z Wielkopolan dolaczam jako ostatni i musze sie dostosowac do czasu wybranego przez wyjezdzajacych ze znaczniejszej dali, tak aby rzeczywiscie sie spotkac i dalej jechac kupa mosci panie i oanowie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Podnoszę również temat .... czy Poznań da radę tak na ok 11.30 - 12.00 być na pierwszym POMie za Wrześnią Planuję wyjazd z dom ok 9.00 ... mam kilka gratów dla Paula wiec na zatrzymam się w Lesznie i powinienem być ok 11.30 we Wrześni. tam będę Was oczekiwał (lub Wy mnie )
Mogę przybyć szybciej trochę ... ale wcześniej jak okolice godz. 11 to ni ma szans A na obiad spokojnie zdażymy Wy macie wykupione obiady na miejscu na czwartek, czy po drodze coś jemy 2 lata temu jedliśmy w Mszczonowie w knajpce obiad ... całkeim niezły był
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum