mnie tak sie bardzo nie spieszy, bowiem wystarczy, ze zdaze na kolacyjke, a obiad to zjem sobie po drodze, oczywiscie jezeli zglodnieje, ale prosze umawiac sie, najwyzej jak bedzie wyjazd skoro swit to ja czekam na Barta
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
po co braliście ten obiad a kilometrów jest tyle samo przez Włocławek co przez Łódż tylko ze przez Włocławek jedzie sie godzinę dłużej bo nie ma autostrady ale kawa jest po drodze u Kasjo
[ Dodano: Wto Cze 09, 2009 20:34 ]
Widze, ze przegralem z konkurencja kawowa i wielkopolska sie roz...........ła, szkoda bo fajnie zwoluje sie dolny slask, w miare przejechanych kilometrow ktos dolacza i przyjada duza kolumna, no ale mamy demokracje i kazdy postepuje tak jakie ma widzimisi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W związku z tym ze już sie zrobił lekki zamęt, chcialem zapytac czy spotykamy sie na tym POMie za wrześnią?? No i kto tam będzie poza mną??Ten odbiad to moge sobie podarować zjem na trasie, tylkoZukowaty dzwonił ze nie jedzie. A co to Pomysłu Zetesa ja z chęcią moge po drodze odwiedzić Konin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum