Juz po pierwszym dniu integracji. Bylo wesolo jak zawsze z reszta
Towarzystwo sie spilo, wyglupialo, bylo glosno ale kulturalnie.
Proby spicia mnie przez kilka osob spelzly na niczym
Aut na parkingu sporo, a podobno ma sie pojawic jeszcze wiecej
Czekamy na tych, ktorych problemy z autem nie daja spokoju i ich
obecnosc stala pod znakiem zapytania.
Ide jeszcze potrzezwiec i zaraz zwijamy sie z powrotem do bazy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam. Mam takiego pytanko do Was. Gdzie znajduje się ABW ? Bo tak myślę i myślę i może wpadłbym jutro popatrzeć na roverki. Tylko na necie szukam i nie mogę znaleźć gdzie tor się znajduje. Pozdr
Szkoda że prócz kilku zdan w relacji ze zlotu nie można znaleźć nic więcej.Myślę że nie tylko ja,któremu praca bądź inne obowiązki nie pozwoliły na goszczenie na zlocie z przyjemnością poczytałby o tym co tam sie dzieje...Domyślam się tylko że jest ..luksio.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
ja mogę tylko napisać jak było dzisiaj
wziąłem udział w rajdzie "baranów" a na jego końcu przyglądałem się jak niewyżyta część Roverkowiczów biła rekordy na torze
"Stado..." jak zwykle wymyśliło zakręconą trasę (choć w samej warszawie letko przesadzili - momentami niezbyt szczegółowo opisane punkty) i jej ukończenie zajęło sporo czasu (ale w końcu oto chodziło)
mimo, że byłem stosunkowo krótko to i tak atmosfera jak za każdym razem przednia i naprawdę bardzo miło spotkać się ze znajomymi i pogawędzić nawet o bzdetach
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
a może ja pisałem tylko o sobie i miałem na myśli "jak było dla mnie"
no dobra, niech wam będzie, że jeszcze jest
tylko położyć mi się wcześnie spać, coby w drodze powrotnej do domciu slalomów nie odstawiać
OS'y z zakrętami były dzisiaj, a jutro tylko prosta "nach chawiren"
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum