zalowac powinni Ci ktorzy nie goscili na tegoroczonym zlocie
Integracja, impreza rajdu oraz wyscigi na torze, jak co roku byly
na najwyzszym poziomie. Oczywiscie do czegos zawsze mozna sie
by przyczepic, ale... to na pozniej - narazie sa same plusy
Wlasnie udalo mi sie polaczyc z netem. Okazuje sie, ze rada
kolegi Steryda okazala sie zbawienna. Wlaczylem najnizsza
mozliwa moc anteny i udalo sie odebrac sygnal
XV Zlot byl dla mnie wyjatkowym poniewaz udalo mi sie
zdobyc nagrode oraz zostac wryzonionym za cos
czego bym sie w zyciu nie spodziewal
Rowniez i tworczosc violli zostala doceniona
Dziekujemy niniejszym zarzadowi za wyroznienie
Udalo mi sie zajac II miejsce w probie sportowej
co jest dla mnie wielkim szokiem i tym samym
pokonac BRT od wiekow zajmujacego zawsze
pierwsze miejsce. Podobno I miejsce
przypadlo koledze Tigerowi, ale nie jestem pewien.
Rajd na orientacje wygral kolega Marcel_N ze
swoja zona pilotka Marta i kolega Thefem
Drugie miejsce miala Anita Z. z Irkiem
A trzecie zajela Gonia z Maciejem
Sa tez przykre wiesci z placu boju.
Moja kamera, ktora miala zarejestrowac
wszystkie przejazdy na torze
ulegla wypadkowi i uderzyla o ziemie
z dosc duza sila i odmowila wspolpracy.
Dobra ide spac, bo ilosc % alk. jest zbyt duza.
Wszystko przez Szwagra Mairusza418 - Roberta
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
zlot byl bardzo udany, szkoda, ze nie dluzej, choc nie wiem czy niektorym by zdrowia starczylo
rajd byl I klasa, szkoda tylko, ze pogoda nam nie dopisala wczoraj- buty nadal nie doschly
bardzo zaluje jednej rzeczy- mianowicie tego, ze nie udalo mi sie ze wszystkimi dzis pozegnac- niestety musialam wyjechac (sesja ) na tyle wczesnie, ze niewiele osob udalo mi sie rano spotkac. przepraszam tych, ktorych pominelam, trzymajcie sie cieplo, szczesliwych podrozy do domu, no i chyba najwazniejsze- do zobaczenia na kolejnym zlocie!
ja w domku byłem o 1 w nocy, traske w 4h pokonałem super było, bardzo mi sie podobało! filmiki i fotki się juz robią, w tym tygodniu będą przepraszam za brak pożegnania ze wszystkimi, nie chciałem się wcinać Mareckiemu w przemówienie a czas naglił.... do nastepnego!
PS. będzie można gdzieś zoabczyć ogólną klasyfikacje rajd/tor?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Cześć wszystkim
Pati mam ładna gałeczkę od zmiany biegów w niebieskim kolorku będzie pasowała do tych twoich srebrnych listew w ZR . Chcesz
Zlot był super bardzo dziękuję wszystkim za super zabawę i niezły ubaw na rajdzie ( topienie Mariana ZR w błocie --dobrze ze on tego nie widział )
Brt pamiętaj o mojej literce a której braknie w moim nicku
To i ja melduje swoje przybycie powrotne do domu. co do wrazen ze zlotu jest tyle, zena ta chwile nie jestem w stanie ich wszystkich ogarnac, ale podzielam to co zostalo do tej pory napisane i do zobaczenia
[ Dodano: Nie Cze 14, 2009 16:48 ]
MaReK napisał/a:
Proby spicia mnie przez kilka osob spelzly na niczym
MaReK to nie bylu zadne proby spicia Ciebie czy kogokolwiek innego, tylko szczera chec napicia sie z Toba. Mowie to calkiem powaznie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Meldujemy się w domu.
Jak zawsze było super. Gratulacje i podziękowania dla Zarządu oraz wszystkich osób, które zapewniły nam tak świetną zabawę.
Jesteście wspaniali
No to i ja się zamelduję
Udało man się nawet na A2 spotkać na parkingu Tomasa220 ze Izjawą, Brt'cika, Zetes'a, oraz Jugola z rodzinką, którzy wyjechali wcześniej inna trasą. Serdeczne dzięki dla organizatorów (tudzież orgazminatorów ) za wspaniały Zlot. Bawiłem się wyśmienicie a pobudka o 4 rano w łazience zapadnie mi w pamięć na dłuuugo. Oby więcej i częściej takie spotkania.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum