Zgadza sie. Panorama z okna byla dosc ciekawa, ale i tak wolalem byc na dole niz tam na gorze
Oto jedna z fotek zrobiona z okienka naszego apartamentu
[ Dodano: Pon Cze 15, 2009 21:50 ]
Tomi genialne zdjecia, szczegolnie te z toru. Sporo z nich nadaje sie na tapete. Fotka Emesa tez jest dobra Chyba skonczyl bo strumienia juz nie widac
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jezuu ludzie, ten google to profanacja zdjec jest.
Nic na tych zdjeciach nie widac... moze chociaz zrobic je 1024/768 albo 800/600
bo nawet po powiekszeniu to wychodzi straszna kupa
A jak ktos chce to moze podeslac paczke ZIP i wrzuce w nasza galerie zlotowa.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Moje zmniejszył google z automatu. Trzysta ileś zdjęć w sumie (nie przebranych) to 1,4GB Jutro postaram się wrzucić jeszcze raz, w trochę większej rozdzielczości...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 07:34
ja tez ze swojej strony prosze kazdego kto umiescil juz zdjecia w picasso o jakiegos linka bezposredniego ... jakas paczka zipowa bo inaczej to na ogladaniu sie konczy
Jezuu ludzie, ten google to profanacja zdjec jest.
Nic na tych zdjeciach nie widac... moze chociaz zrobic je 1024/768 albo 800/600
bo nawet po powiekszeniu to wychodzi straszna kupa
A jak ktos chce to moze podeslac paczke ZIP i wrzuce w nasza galerie zlotowa.
Ja bardzo lubię Picasa. Oglądam poprzez "przeglądanie slajdów" i bardzo mi odpowiada ten sposób. Ja wrzuciłemzdjęcia 800x533 i to jest chyba wystarczająca rozdzielczość... Czy nie?
keponzo [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 09:54
Senn napisał/a:
thef napisał/a:
Rokokoko z widokiem na centrum zlotowych wydarzeń
Zgadza sie. Panorama z okna byla dosc ciekawa, ale i tak wolalem byc na dole niz tam na gorze
Oto jedna z fotek zrobiona z okienka naszego apartamentu
Tomi genialne zdjecia, szczegolnie te z toru. Sporo z nich nadaje sie na tapete. Fotka Emesa tez jest dobra Chyba skonczyl bo strumienia juz nie widac
odnosnie tej fotki czyja jest ta granatowa 600-tka z lewej (chyba nr 12).
chcialbym sie zapytać właściciela co to za model felg
To ja też się wreszcie zamelduję - dopiero siadłem do netu.
Dzięki Goni za pilotowanie, Baranom za organizację i wszystkim, wszystkim za fantastyczne towarzystwo przez te 4 dni!!!
No i oczywiście gratulacje dla nowego zarządu.
A żeby do następnego Zlotu nie było tak daleko, to może jakiś weekendzik, gdzieś w czasie wakacji...
Trzeba będzie pomyśleć!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To ja moge zaprezentowac niezlozone, materialy z jednej kamerki HD, ktora
jak sie okazala nagrala najlepszy obraz z tej proby
Jechalem jako pasazer i trzymalem ja przy glowie, tak aby obraz na kamerze byl tym co widze oczami.
Przejazd proby czasowie w ABJ - Kruszon i Firq.
Obaj Panowie niestety popelnili bledy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
MaReK, mógłbyś gdzieś zawiesić filmy puszczane na zlocie? Nie ukrywam, że szalenie mi się podobały i zobaczyłbym jeszcze raz. Prośba tylko taka, aby filmy były w jakości jak na zlocie, a nie żadna kompresja steam'owa.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja to w ogole od czapy pojechalem, ale mialem juz powrot do domu w glowie Niestety...
Ze swojej strony dziekuje pieknie wszystkim za te krotkie chwile w ktorych moglismy sie spotkac. Milo Was zobaczyc chociaz przez kilka minut raz do roku!
odnosnie tej fotki czyja jest ta granatowa 600-tka z lewej (chyba nr 12).
chcialbym sie zapytać właściciela co to za model felg
To są felgi S909 renomowanej chińskiej firmy "DRAG" (kopia wzoru od BMW M5 E60)
Tak na serio nic nie mam do nich, jak kupiłem odrazu poleciałem na sprawdzenie wyważenia, trochę się wytłukły po polskich drogach, ale bić i tym podobnych historii ne zauważyłem.
Jedynie do czego mogę się przyczepić to do jakości powłoki lakieru (łatwo odpryskuje).
Niestety nie są juz dostępne u tych kolesi co kupowałem.
POZDRO
_________________ "DIESEL kopci, DIESEL kadzi, DIESEL nigdy Cie nie zdradzi"
Fotka Emesa tez jest dobra Chyba skonczyl bo strumienia juz nie widac
Tak po prawdzie, to strumienia nie widać, bo nie tyle skończył, co nawet nie zaczął Nie "odważyłbym" się na takim zimnie, a już na pewno nie przy takim wietrze
Szkoda ze padla mi kamera i nie mam wszystkich przejazdow ktore chcialem
Do tego pogoda ktora nie zachecala na montowanie w aucie kamery.
Te powyzsze sa krecone z kamery przylozonej do glowy. Kamera widziala to co widzialy oczy.
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum