Eh... jakiś męczący był ten tydzień, ale udało mi się w koncu usiąść do kompa .
Chciałabym podziękować za kolejną, super imprezę. Ale nie mogło być inaczej - doborowe towarzystwo, więc i zabawa wyśmienita . Bardzo dziękuję Zarządowi za chwile wzruszenia ... chwile niezapomniane i wspaniałe pamiątki. Nieobecnym, oraz tym, którzy przeoczyli wręczanie nagród, chciałabym się pochwalić naszymi "zdobyczami" .
Do zobaczenia na kolejnym Zlocie .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Obiecuję ciężko pracować i uwieczniać nasze imprezy .
Właśnie! Zapomniałam dodać, że jest mi przykro, bo przez tragiczny upadek kamery mało nakręciliśmy na torze .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No to chyba jesteśmy ostatni jeśli chodzi o podziękowania. (Ciacho, Tuńka).
Podczas drogi na zlot za Białobrzegami dołączył do nas drugi klubowy Rrrrr srebrne R25 w klekocie. Serdeczne dzięki za wspólną drogę pod sam hotel.
Rajd był świetnym pomysłem tylko gdybyśmy nie zaspali to pewnie bawilibyśmy się równie dobrze jak Wy. Nie mieliśmy także okazji wzięcia udziału w paradzie z tego samego powodu MaReK jak zwykle spisał się uraczył nas swoją radosną zlotowo-spotową twórczością.
Podziękowania dla zarządu III Kadencji za świetną organizacje i gratulację dla nowo wybranego.
Od Tuńki
Tiger, Aga, IKS i IKSiątko, dzięki za pogaduchy. Mariusz dzięki za diagnozę usterki R25 sprawdziło się (HGF + pompa).
Całej reszcie klubowiczów tudzież sympatyków dzięki za tak liczne spotkanie i możliwość pogadania.
Tuńka & Ciacho
Załoga R75 CDT
Zdjęcia z Toru będą w najbliższej przyszłości tzn jak czas pozwoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum