Wild - dzieki
Jutro Violla pociagnie sprawe dalej, bo teraz to ona jest juz strona w sprawie - Ona i PZU.
W/g tego wczesniej jej mowili, to juz nawet pismo z KRD o zakonczeniu sprawy byloby podstawa do wyplacenia odszkodowania. Zobaczymy jak sie teraz zachowaja.
Brt - niestety nie. Mbeze na pewno nie bylby strona w sprawie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No super.
Fajnie,ze przynajmniej sędzina wykazała zdrowy rozsądek.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
MaRek nie widzialem tego wczesniej, ale zobaczylem to dzis i jak czytam to jest tam troche informacji i dezinformacji. Jezeli masz Ty czy Viola jeszczcze jakies problemy to zapraszam na kontakt telefoniczny, chyba masz jeszcze moj numer jak nie to prosze o kontakt za posrednictwem PW. Pozdrawiam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
MaRek nie widzialem tego wczesniej, ale zobaczylem to dzis i jak czytam to jest tam troche informacji i dezinformacji. Jezeli masz Ty czy Viola jeszczcze jakies problemy to zapraszam na kontakt telefoniczny, chyba masz jeszcze moj numer jak nie to prosze o kontakt za posrednictwem PW. Pozdrawiam.
Mam, mam
Ale na szczescie juz po problemie, podobno dzisiaj PZU wydalo dyspozycje przelewu odszkodowania na konto Violli
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pieniążki mam już na koncie .
Myślałam, że będą robić problemy, po tym jak wyraziłam swoje zdanie na temat ich obsługi klienta , ale miło się rozczarowałam . Po wysłaniu skanu wyroku błyskawicznie otrzymałam odpowiedź, że "jest im bardzo przykro, iż zawiedli moje oczekiwania i że przelew już został zrealizowany" .
Uff... cieszę się, że mam to za sobą .
Jeszcze raz dziękuję za pomoc .
Dzięki . W sumie największy opór stawiał MaReK . Trułam przez pół roku, że trzeba się tym zająć, a On jak zwykle nie miał na to czasu. Tylko MG i MG . W koncu udało się wymusić na Nim wizyty w Sądzie . Potem poczytałam, co piszą mądrzy koledzy z forum i wkurzyłam się, że PZU mnie zbywa. MaReK już chyba wiedział, że jestem na maxa wkurzona tą sprawą, bo już nie protestował i pojechał kolejnego dnia do WRD. Między czasie poprosiłam PZU o kopie pism wysłanych przez nich do Sądu celem uzyskania wyroku. Na infolinii powtarzali, że wysłali dwa pisma : jedno w X.2008, drugie w V.2009. Szybko otrzymałam odpowiedź, ale przysłali tylko pismo z maja 2009 i to bez podpisów, pieczątek. Dostałam piany, podziękowałam pani za pilną odpowiedź i poprosiłam o kontakt do jej przełożonej. Podyskutowałyśmy trochę i w ciągu pół godziny miałam już oba pisma oraz datę kiedy odbiorą wyrok. Między czasie MaReK odebrał wyrok, więc następnego dnia poszło już gładko .
W sumie, to Wy mnie zmotywowaliście, żeby na ostro się tym zająć . Poczytałam, wkurzyłam się i są efekty . Dzięki! .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum