Jutro o 12 odbieram pierścienie + rozrząd + reszta uszczelek, o 14 odbieram głowice, jak dobrze pójdzir to pojutrze auto będzie gotowe.... także wstępnie jestem
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Jutro o 12 odbieram pierścienie + rozrząd + reszta uszczelek, o 14 odbieram głowice, jak dobrze pójdzir to pojutrze auto będzie gotowe.... także wstępnie jestem
Ściągnij zwieracze i będziesz na 100% procent
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
ja jeszcze nie wiem czy będę ale jak na razie to nie widzę przeszkód
No i żeby żadne się nie pojawiły, bo kurczę mało nas było w tą niedzielę tak kiepściutko jest z mobilizacją a przecież tylu nas na tym Podkarpaciu. Jak już tak ciężko innym się wybrać to chociaż ekipa z forum niech twardo nie odstępuje od spotkań Im nas więcej tym ciekawiej i ciekawsze kolejne spoty można organizować.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
teraz i tak jest dobrze ja pamiętam początki jak nas trzech było na pierwszym spocie na Podkarpaciu dwa lata temu, byłem ja (organizator), Kozik i mrd i też było ciekawie
teraz Kozika nic nie słychać zero odzewu na forum, w tą niedziele też nas 3 było ja, jaro12 i karol4280. Miałbyć jeszcze jeden kolega który niedawno na forum zawitał ale się nie zjawił. Być może w tą niedziele nas z 6 się zbierze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja powinienem być zielony smok jeździ tylko koło pasowe się czasem odkręca, ale wożę warsztat ze sobą tak że jestem w stanie naprawić w czasie jazdy w sumie to mam sprzęt żeby cokolwiek w aucie naprawić
Mnie możesz Panie druknąć, bo mi tusze powysychały
[ Dodano: Czw Lip 30, 2009 15:53 ] Tiger na spocie policzymy się z tą Policją . Znalazłem pełńą mapę europy, ale zajmuje prawie 3 GB. Wgram do swojej navi mapy europy i "cyknę" Ci ją na spocie. Jak mówiłem ja i tak nie mam potrzeby użycia, a Twoje mapy ściągnę i może na spocie się uda wgrać. Jak nie to kiedyś przy okazji
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum