Wysłany: Sro Sie 05, 2009 19:29 [R620] Klocki hamulcowe
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam!!
Mój problem dotyczy klocków hamulcowych. Czy blaszki dociskające klocki są sprzedawane w komplecie z klockami czy jest to element układu auta??czy może zależy to od modelu samochodu czy klocków??dziękuję za odpowiedź.pzdr
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 03, 2011 23:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 19:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Blaszki te zazwyczaj kupuje sie osobno w motoryzacyjnym. W intercarsie kolo 26 kwietnia albo w Jarpolu na ul. slonecznej przy rynku police mysle, ze na drugi dzien bedziesz mial dostepne.
Jednak niektorzy producenci klockow hamulcowych dolaczaja je do kompletu z klockami.
jak Twoje blaszki sa w dobrym stanie, to jedynie wyczysc je i posmaruj pasta miedziowa i bedzie dobrze.
PS bordowy R620 sprzed liftu z klamkami i lusterkami w czarnym plastiku to Twoj?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No właśnie nie mam blaszek po ostatniej zmianie klocków, klocki kupiłem sam więc mechanika nie interesowało czy blaszki są w komplecie czy wziąć te z auta po prostu wstawił klocki i już. gdyby ktoś pytał wymieniałem w norauto na targówku:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum