[ Dodano: Czw Sie 06, 2009 23:18 ]
A tak wogóle spróbuj u nich: http://www.autoklucz.pl/k...we-rzeszow.html . Ja dorabiałem kiedyś do Deawoo mimo że w rozpisce tego nie mają
chodziło mi o pilot do imo i centralki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja w tą niedzielę jednak nie dam rady, spoiler przyszedł i lusterka zamawiam jeszcze z 25 i będę na ten weekend brał się za malowanie żeby mi to pasowało do mojego koczkodana. Przy okazji pociągnę zderzaki bo mają obtarcia a poprzedni właściciel wieśniacko pociągną te miejsca sprayem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mnie toże nie będzie w tą niedzielę> Emigracja do świętokrzyskiego. Wracam jako żonaty Pan
teraz jezorem machasz, zobaczymy jak wesoły będziesz po uroczystym przejściu w niewolę GPS na palcu w domu złota klatka "no life" hehehe zdrówko i powodzonka na nowej drodze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
teraz jezorem machasz, zobaczymy jak wesoły będziesz po uroczystym przejściu w niewolę GPS na palcu w domu złota klatka "no life" hehehe zdrówko i powodzonka na nowej drodze
Poczekamy az Pana to spotka Panie Toshiro. Ale ja się nie mam czego bać. Już parę lat życia razem, a ślub to tylko formalność. I niech mi nikt nie mówi, że po ślubie się wszystko zmienia. Nie mam podstaw żeby wierzyć
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum