Nie chodzi o to. Albo jest albo jej nie ma. Skoro jest to niech będzie włączona.
No właśnie widzę, że jednak o to chodzi. Przeszkadza, że się wyświetla jako opcja, a jest nieaktywna. Jest nieaktywna, bo tak postanowiliśmy, a że się wyświetla, to już sprawa techniczna. Będzie administrator, to poproszę, żeby się tym zajął, o ile da się to oczywiście dość prosto zrobić.
Nie bedziemy nic wylaczac, bo dla niektorych, wybranych osob jednak ona dziala
Wiec prosze ja omijac, albo zaznaczac, albo nie i jak bedzie miala zadzialac to zadziala, a jak nie, to nie
Ze slonecznej mazurskiej laki, pozdrawia Was wszysktich
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 10:46
MaReK napisał/a:
Wiec prosze ja omijac, albo zaznaczac, albo nie i jak bedzie miala zadzialac to zadziala, a jak nie, to nie
PopaY aż tak bardzo chcesz nie być zauważalny na forum ? Ja w tym nie widzę żadnego problemu czy to jest i czy to działa ani mi to nie przeszkadza ani do niczego potrzebne nie jest
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dobry pomysłToshiro, ja proponuję kącik dla wstydliwych i nieśmiałych.....
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 21:40
Toshiro napisał/a:
to może założyć nową grupę na forum "wstydliwi"
wiciu2xlc napisał/a:
dobry pomysłToshiro, ja proponuję kącik dla wstydliwych i nieśmiałych.....
Już takowy jest, tylko inaczej się nazywa
[ Dodano: Pon Sie 24, 2009 23:11 ]
thef napisał/a:
Przeszkadza, że się wyświetla jako opcja, a jest nieaktywna.
Zgadza się, bo skoro jest taka opcja, to czemu jest nieaktywna
Ja osobiście bym z niej korzystał.
thef napisał/a:
Jest nieaktywna, bo tak postanowiliśmy, a że się wyświetla, to już sprawa techniczna.
Hura, a może jednak trzeba było zapytać userów forum, bo to w końcu oni w większości są użytkownikami forum, a nie Admini i Modzi. To chyba dzięki userom forum w ogóle istnieje i ma się dobrze, i od razu zaznaczę, nie mam w tym miejscu żadnych roszczeń czy pretensji, ale to Klubowicze wpłacają składki i w jakiś sposób przyczyniają się do rozwoju i działalności zarówno strony jak i forum. Ja osobiście przeżyję bez opcji "ukryj", ale może zamiast podejmować decyzję za innych, należało by się tych innych zapytać o zdanie Bo jeśli zaczniecie sobie podejmować decyzję według własnego "widzi mi się" to daleko to forum nie zajedzie (z miejsca możecie sobie darować teksty typu: "dlaczego nie byłeś na zlocie, jak byś był to byś miał wpływ na działalność klubu i wygląd forum" - nie byłem bo nie, i tyle i wcale nie chcę ingerować w wygląd forum - zwracam jedynie uwagę, na ignorowanie zwykłych użytkowników - zresztą nie tylko w kwestii opcji "ukryj". )
Rozumiem, że większości nie przeszkadza niedziałająca opcja "ukryj" - i wcale nie musi, nie chcą z niej korzystać, nie korzystają, ale są też Tacy, którzy chętnie by skorzystali z takiej opcji - a tu MaReK pisze:
MaReK napisał/a:
, czyżby jednak istniało coś, czego tak bardzo wszyscy się wypierają i negują ..... Czy jednak są równi i równiejsi Czy jednak istnieje TWA
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie...
Marku - zacytowało mi się i już nie zniknie Twoje słowa w wyraźny sposób dają użytkownikom do zrozumienia: "jesteście za ciency w uszach żeby mieć opcję ukryj - niektórzy mają i chowają się po krzakach "
P.s. nawet jak mi tu coś odpiszecie, to nie spodziewajcie się mojej odpowiedzi, wyraziłem zdanie obserwatora i koniec.
Marku - zacytowało mi się i już nie zniknie Twoje słowa w wyraźny sposób dają użytkownikom do zrozumienia: "jesteście za ciency w uszach żeby mieć opcję ukryj - niektórzy mają i chowają się po krzakach "
Oczywiscie, w tak cennym temacie nie moglo zabraknac tu i Twojego posta "o niczym"
Jesli Cie to uspokoii, to dla mnie opcja, o ktorej dyskutujemy tez jest nieaktywna
Teraz gimnastyka mozgu, o kogo chodzi? Jesli marek nie moze sie ukryc,
Thef tez, Piter34 tez nie... rany, ktoz to moze byc ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Teraz gimnastyka mozgu, o kogo chodzi? Jesli marek nie moze sie ukryc,
Thef tez, Piter34 tez nie... rany, ktoz to moze byc ?
Może ja?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum