Wysłany: Nie Sie 23, 2009 14:01 R200 Głośniki Przód
Witam wczoraj kupiłem Roverka serii 200 z silnikiem 1.4 16v 103 km i autko naprawde super! Tylko jest jedno ale... mianowicie system audio, jeśli ktoś zna niech napisze mi średnicę głośniczków w przednich drzwiach bo chciałbym kupić nowe i wstawić ale nie wiem jakie. Wersja 3d jeśli to ma znaczenie.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 14:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 19:31
LeX
Było z milon razy pisane, ale wiedziałbyś gdybyś poszukał. Na tym forum obowiązuje zasada... Najpierw sprawdź czy ktoś już o to pytał a potem ewentualnie spytaj - staramy się nie robić śmietnika. Tzn tak ma być w założeniu
leszczu19901
W sumie niekoniecznie, zawsze można je przykleić, zrobić nowe dziury montażowe itd... konieczności nie ma
Ok dzięki chłopaki. Leszczu widze wózek jak mój kolorek ten sam silniczek też tylko 1 starszy:) A jeszcze jedno pytanie może głupie ale tak dokłądnie nie oglądałem autka jeszcze narazie ciesze się silniczkiem. gdzie z tyłu są zamontowane głośniki? W słupkach bo sam nie wiem xD?
Ok dzięki chłopaki. Leszczu widze wózek jak mój kolorek ten sam silniczek też tylko 1 starszy:) A jeszcze jedno pytanie może głupie ale tak dokłądnie nie oglądałem autka jeszcze narazie ciesze się silniczkiem. gdzie z tyłu są zamontowane głośniki? W słupkach bo sam nie wiem xD?
Chyba żartujesz z tym pytaniem? Otwórz bagarznik i zajżyj pod półkę to znajdziesz
Lex co do rocznika to można powiedzieć ze ten sam bo mój roverek pierwszą rejestrację przeszedł 30 listopada 1998
co do głośników to nie wiem czy masz zamontowane ale miejsce na głośniki masz po obu stronach półki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum