no wlasnie ja czasami przegladam na htc touch diamond, przegladarka opera, generalnie jakosc jak na komputerze tylko wiadomo ze po gpresie wolno idzie, po hsdpa troche szybciej:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
PopaY ma rację, bo ankieta sugeruje regularne przeglądanie forum na tel. kom.
Nie ukrywam, że zdarza mi się surfować po necie przez tel., gdy jestem "na zewnątrz" i mam na to chwilę czasu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
okej, okej, oczywiście chodzi mi o to czy wogóle korzystacie z takiej opcji Niekoniecznie cały czas
Są na pewno tacy, którzy regularnie z tego korzystają i tacy, którzy sporadycznie lub wcale - jestem ciekaw waszych odpowiedzi w tym wątku, zatem każdy komentarz jest mile widziany.
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
korzystam i nie wiedziec czeku nasze forum na komk. chodzi najgorzej nie wiem czym to moze byc spowodowane ale np. streetracing.pl chodzi z 3 razy szybciej
Korzystam sporadycznie. Wtedy kiedy nie mam innej możliwości, a z jakiegoś powodu muszę zajrzeć. Muszę jednak przyznać, że chodzi fatalnie. Albo się nie znam, albo to wina telefonicznej przeglądarki, ale nie jest to poręczna forma... Mam od wielu lat simplusa.
Głównie jednak korzystam z blueconnecta - śmiga aż miło i to naprawdę wszędzie, ale to dotyczy tej drugiej ankiety.
Ostatnio zmieniony przez namiko Wto Wrz 01, 2009 21:40, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum