Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 18:44 Skuteczny sposób na pozbycie się myszy
Witam
Dzisiaj usłyszałem cichy szelest pod maską swojego Roverka. Okazało się, że w masce zadomowił się gryzoń. Widziałem tylko wredny ryjek wystający co chwila z któregoś z otworów ale nie udało mi wykurzyć niechcianego lokatora...
Od kilu miesięcy w garażu mam takie ustrojstwo, jak widać jego skuteczność pozostawia sporo do życzenia. Dzisiaj dodatkowo rozstawiłem pułapki.
Z doświadczenia wiem, że używanie trutek to chybiony pomysł, gdyż nigdy nie wiadomo gdzie posilona nimi mysz postanowi spędzić ostatnie chwile swojego życia... W poprzednim autku raz odkryłem rozkładające się "zwłoki" w okolicy filtra powietrza...
Czy ktoś ma skuteczny sposób na pozbycie się gryzoni z garażu?
Pomijając zapach towarzyszący nowym lokatorom istnieje poważne niebezpieczeństwo dla instalacji elektrycznej autka, także problem niewątpliwie jest istotny. Dziękuję z góry za wszystkie pomocne wpisy.
Pozdrawiam
Marcin
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 18:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum