ja jeszcze wspomnę o bardzojasnoniebieskim kolorku linków i niektórych tematów (nie wiem nawet dlaczego te niektóre są jaśniejsze ) można by było go trochę "przyciemnić" w wolnej chwili prosiłbym o interwencję
To ja doloze jeszcze prosbe o pomyslenie, gdzie mozna uzyc zmiennej $NICK ktora by mnie informowala czy jestem zalogowany na siebie czy moze na jakiegos Admina
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ja jeszcze wspomnę o bardzojasnoniebieskim kolorku linków i niektórych tematów (nie wiem nawet dlaczego te niektóre są jaśniejsze ) można by było go trochę "przyciemnić" w wolnej chwili prosiłbym o interwencję
Brt, Pisalem o tym wcześniej. Ley napisał, że będzie nad tym pracował. Te jaśniejsze linki to linki odwiedzone przez ciebie.
To ja doloze jeszcze prosbe o pomyslenie, gdzie mozna uzyc zmiennej $NICK ktora by mnie informowala czy jestem zalogowany na siebie czy moze na jakiegos Admina
Najprościej - na stronie głównej nad informacją "ostatnio odwiedziłeś forum... bla bla.." dodać krótki tekst: "Witaj, MaRek" - większość layotów tak ma, nie wiem czemu u nas się to zapodziało
Pytanie czy to wsytarczy, czy potrzebne jest aby ta informacja widniała zawsze bez względu na której stronie forum jesteś - wtedy potrzeba by wepchnąć to w nagłówek (a w zasadzie pod banner) -też do zrobienia, ale wtedy to już raczej z tekstem "jesteś zalogowany jako MaReK"
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Najprościej - na stronie głównej nad informacją "ostatnio odwiedziłeś forum... bla bla.." dodać krótki tekst: "Witaj, MaRek" - większość layotów tak ma
Jeszcze jedno spostrzeżenie. Jeśli banner mam zwinięty to zdarza się, że po kliknięciu na link wskazujący konkretny post przeglądarka nie ląduje na danym poście tylko lekko poniżej (w tym miejscu w którym pewnie byłby post gdyby banner był rozwinięty).
Nie wiem czy to jest związane z tym tematem, ale nie działa sprawdzanie pisowni Tzn. wcześniej po kliknięciu na "Pisownia" widziałem które wyraz były błędnie napisane, a teraz tego nie ma
Oczywiście mówię o tym nie tylko po lekturze postów niektórych forumowiczów , ale też po własnych próbach włączenia tej funkcji.
Pozdrawiam
ok, czyli trzeba pomanewrować z tabelką zerknę w toto jak Marek mi prześle plik
Nie tylko z jedną tabelką
Użytkowuje telefon tzw. G1 (htc dream) z wbudowaną przeglądarką. Mogę powiększać strokę - głównie po to by coś przeczytać i jak i trafić paluchem w przyciski, linki. Zrobiłem screeny żeby pokazać jak wygląda forum ( zaznaczę że tak samo było za nim powstał Leyout,ale może da się z tym coś zrobić.
[
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 12:45
ja od siebie zapytam tylko czy tego małego okienka na dole co się czasem odświeża w czasie rozmowy czasem nie nie można by zamienić na kanał irc?:-) byłoby to wygodniejsze, szybsze i wiadomo kto aktualnie przebywa i ma ochote na kontakt. Ale to tylko moje spostrzeżenie.
Jak kupisz sobie mniejszy monitor, albo ustawisz mniejsza rozdzielczosc
Nie bedzie juz takie, ze wzgledu na nowy layout, ktory nie pozwala sie rozciagnac.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie wiem czy to jest związane z tym tematem, ale nie działa sprawdzanie pisowni Tzn. wcześniej po kliknięciu na "Pisownia" widziałem które wyraz były błędnie napisane, a teraz tego nie ma
obecnie występuje u mnie ten sam problem od paru dni, testowane na operze i FF, to samo w domu i w pracy. To u mnie tylko?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum