komarek, z tego co się orientuje to wtyczki w R są rozkładalne. Te od instalacji elektrycznej auta na 100% bo mam ją w rękach i wyjąłem kabelek.
Co do lusterek to jutro zobaczę jak to tam wygląda ale pewnie system jest ten sam.
nom z tymi wtyczkami jest problem. Ja do tego jeszcze nie miałem elektrycznych lusterek u siebie więc muszę zrobić sobie instalacje
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
ze chinszczyzna zaciaga;) kto to widzial plastik z chromem? u grega na niebieskim jeszcze w miare to sie komponuje, ale na Twoim srebrnym...:) neee przekonuje mnie to ale jak Ci sie podoba to bardzo dobrze:)
PS do pelnego pakietu chrom to wam chyba brakuje tych grilli chromowanych:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
faecd, grilla chromowanego tzn. żeberek chromowanych bym nie chciał. Wtedy to by właśnie wiochą zajeżdżało według mnie. Jedyna opcja to pomalować je na czarno lub zostawienie oryginału.
A co do wtyczek to w lusterkach też się rozbiera
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
hmm spójrz na grilla i na klapę tylną w R400, R45 itp
faecd napisał/a:
do pelnego pakietu chrom to wam chyba brakuje tych grilli chromowanych:)
miałem na myśli pełen pakiet chrom ale dostępny z oryginalnych części R, a nie zamienników
ja jestem bardzo zadowolony, prawie od początku realizuję upiększanie auta opierając się na czarnych plastikach i chromie, wszystko oczywiście w oryginale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum