Witam ! Ja dopiero dzis wieczorem wrocilem. Jeszczetroche pojezdzilem po okolicy. /Slesin k/Nakla, Szubin/. Przylaczam sie do podziekowan zarowna dla organizatorow i dla uczestnikow zlotu. Bylo jak zwykle bardzo fajnie. do zobaczenia. Pozdrawiam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Siemion_ normalnie rozwaliłeś mnie na łopatki , jestem pełna podziwu dla twojego talentu . A tak przy okazji to ja tez dziękuje wszystkim za fajne spotkano i do następnego razu .
Cześć wszystkim! wielkie dzięki za zlot - i organizatorom, i uczestnikom, a przede wszystkim tym, którzy mnie nań wyciągnęli byłam na takim zlocie po raz pierwszy i stwierdzam, ze warto było! jesteście świetna gromadką pozdrawiam
W koncu moge cosik napisac bo jak wiadomo wczoraj po zlocie musialem isc na noc do roboty. Dolaczam sie do podziekowan dla organizatorow. Kolejna swietna robota. Jesli sprawy organizacyjne sa dopiete to o atmosfere nie ma sie co martwic
Piatek byl hardcorowy. Nie spalem w sumie 24h. Rano o 5 pobudka do roboty, a impra wieczorna przeciagnela sie nam prawie do 6stej Dziekuje wszystkim za wspolna zabawe, Violli za to ze moglem poczuc Toffik Power, Asi za ciasto ktorego nie sporobowalem , Thefowi za uprzyjemnianie sobotniego wieczoru (Thef masz chlopie mega talent), ekipie tanecznej (.....Bede bral Cie - w aucie...... ). Do zobaczenia na nastepnym zlocie!
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
xROnx i Iza również dotarli do domu. piszę dopiero teraz bo czasu coraz mniej
Dziękujemy wszystkim którzy byli na zlocie, że mogliśmy się w końcu spotkać(oraz dla tych których już znaliśmy wcześniej-> że moglismy się znowu spotkać
Szczególne podziękowania dla organizatorów za trud włożony w.... organizację zlotu
dla AndrewS'a że pozwolił mu zasiąść za kółkiem R800 i ze mogłem pojeździć trochę dupką po skórze jeśli coś zgineło w aucie... to nie ja
Jugolowi i jego pierwszej żonie Danucie za wspólną ostrą jazdę bez trzymanki na zlot oraz za mały wypad do Kruszwicy
Powrót w kierunku domu udany, zakupy w Ikei udane i mam kolejny dowód na to że R200 to pojemne autko
pozdrawiamy i dozo następną razą
...i my dzienksujemy Wam za wspólną jazdę bez trzymanki z ZG ku Wenecyji i pogaduchy na CB, i za expresową , sobotnią wycieczkę do Kruszwicy, cieszę się, że zakupy Wam się udały w Poznaniu. Pozdrówka dla Cię i Izy
[ Dodano: Wto Paź 06, 2009 00:07 ]
Asia napisał/a:
Senn napisał/a:
Asi za ciasto ktorego nie sporobowalem
no jak mogłeś
...właśnie , jak mogłeś , przepysznie mniamniuśne ciacho Asiu , a jak smakowało o północy do kawy z termosiku . Pozdrówka dla Cię i Twej kolegutki
Ech .... a mnie ominęła cała zabawa
Mam nadzieję że następny zlot uda się mi "zaliczyć" bo zabawa wygląda na przednią, a i parę osób muszę upić za pomoc na poprzednim zlocie
nawet nie mogę powiedzieć, że zjadłam- bo po prostu zeżarłam!!!
i mam na to świadków
oczywiście dziękuję wszystkim za kolejny udany zlot a zwłaszcza kasjopei za znalezienie fantastycznego nań miejsca, Asi za ciacho a w imieniu iksiątka wszytkim ciociom i wujkom za cudny prezent
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum