Ja do Berlina bardzo chętnie, tylko co drugi weekend mam zjazdy na studiach...
Ale ten weekend z 31.10 to ja mogę - moja rodzina jest wyrozumiała, jeśli chodzi o przesuwanie świąt ze względu na wyjazdy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja myślałem, żeby zahaczyć o Pragę w drodze na groby bliskich .... ale narazie to jeszcze nie wiem co i jak i gdzie i czy sam dużo niewiadomych i ... ciężko będzie raczej
Ja do Berlina bardzo chętnie, tylko co drugi weekend mam zjazdy na studiach...
widzę że powoli rodzi się pewien pomysł na wspólny wypad do Berlina. Ja jestem chętny(m.in bo mam blisko. bliżej jak do PL stolicy ), ale tak samo: mam co 2-gi weekend zjazdy we Wro. Ale fakt faktem że... to słuszna koncepcja - może warto założyć odpowiedni wątek?
Co do Pragi... kurcze no szkoda wielka ale termin jest tak bardzo nieszczesliwy że (jak dla mnie)nie realny do zrealizowania
Ciesze sie ze sa osoby chetne do zdwiedzenia ogloszonej imprezy w Pradze i jeszcze raz osobiscie wszystkich zapraszam!
Kto bedzie chcial przy okazji zobaczyc troche Prage, jakies ciekawe miejsca i zabytki czy tez fajne puby raczej nie znajome dla normalnych turistow, to chetnie dla Was zorganizujemy cos takiego.
Zajme sie wami moje kuzinka, sympatyczna mloda kobieta ze Slowacji, mieszkajaca w Pradze i mowiacy po Polsku (jakos tam:)).
Mozecie nawet przyjechac juz w piatek, cos wymyslimy.
W polsce 1.11 jest swietem zmarlych i jest bardzo wpisane w kulture kraju, keidy to ludzie odwiedzja groby , wiec niestety ciezko o wieksza ekipe z Polski
ale na wiosne na pewno sie stawimy
pozdrowienia i niech moc w roverkach bedzie z wami
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wiem. Polecam przyjechac juz w piatek wieczorem czy w sobote rano. Wszystko zaczyna sie juz o 10g wiec mozecie zdazyc wrocic w przedwieczor swiata do domu.
[ Dodano: Sro Paź 21, 2009 12:27 ]
Wiecej informacji o impreze i o calym projekcie jest teraz na webu (tylko po czesku):
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum