proste ze będzie ale trochę wcześniej jak nasi będą grali w nogę ARMAGEDON
...a tam, raptem parę miesięcy w tą , czy w tą
[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 01:27 ]
Od dłuższego czasu zgłębiam temat grudnia 2012 i kolejnego końca świata. Temat bardzo ciekawy, dla mnie tym bardziej, że związany z Egiptem
I nie tylko. Większość starożytnych kultur przewidywała koniec na okres około 2012 roku. Dziwny zbieg okoliczności. Ja jednak sądzę że ukartował to nasz rząd w celu wymigania się od odpowiedzialności co do EURO 2012. NO co? Koniec Świata to p co nam te autostrady i stadiony??
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
2012 to absolutna bzdura. Raczej za 15-20 lat. Kryzys paliwowy spowoduje załamanie się całej światowej gospodarki. Czekają nas bardzo ciekawe czasy, rewolucje, wojny, kanibalizm, epidemie, całkowite bezprawie. Będzie się działo !
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 08:36
Grudzien 2012 - i roztworzyły się niebiosa, pioruny biły wokół gromadnie, wypalając każde źdźbło traw do gołej ziemi. Wiatr zerwał się ogromny, przeszedł wpierw w wichurę, potem w tornado, unosząc co wieksze korzenie z ziemi. I nagle wszystko ucichło. Na nieboskłonie pojawiła się jasniejaca plamka, obiekt, błyskawicznie zbliżajacy się do gleby. I upadł, kamień ogromny, okragły, rzeźbiony. A kartka doń przyklejona głosiła "Oto nowa wersja kalendarza, którego wazność kończy sie w 3524 roku. Dziękujemy za korzystanie z naszych usług".
Wszystko ma związek z obiegiem planet dookoła słońca, zjawisko to zdarza się co 6500lat i przypada akurat wtedy. Dokładnie nie pamiętam, mogłem coś pokręcić. W filmie jest wszystko powiedziane...
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Adrian, temat dokładnie zgłębiony przezemnie, nie tylko przepowiednie, jest też kilka teorii, ale mam nadzieję, że niedoczekamy tego, że ta data jest bardziej odległa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum