No wysyłka ze free by juz była dobra w sumie Ciekawe jak bym to samemu polakierował człowiek z kompresora Sprzęt do lakierowania mam tylko jakoś nigdy takich elementów nie robiłem
[ Dodano: Sro Lis 11, 2009 19:59 ]
Mozę Brt, by jeszcze taka chciał Co ty na to panie adminie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 19:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pewnie znalazłby się jeszcze ktoś
Lepiej powiedzieć dyplomatycznie "na tę chwilę 3 osoby, lecz dużo więcej osób planuje kupno w najbliższych dwóch miesiącach - na razie jest plan kupna większej ilości (do 20) za składki klubowe i potem sprzedaży ich zgodnie z poniesionymi kosztami, lecz jeszcze dopuszczamy możliwość kupna u Pana".
Po dłuższej rozmowie udało mi się dojść do porozumienia i teraz spojler będzie kosztował 180zł + koszt przesyłki.
Próbowałem więcej na początku powiedziałem 150 ale oferta została odrzucona bez żadnego ale... pisałem dalej w tej sprawie i ostatecznie zostało 180 + koszt przesyłki.
Rabat jest tylko dla ludzi ze strony roverki.pl czyli przy zamówieniu piszemy że jesteśmy ze strony roverki.pl i prosimy o rabat a taki dostaniemy.
To wszystko co mogłem zrobić. Zawsze 20zł w kieszeni jakby to przeliczyć na puszki to... hehe
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Matius, Myślę że najbardziej korzystny wynik w puszkach wyszedłby KIEPSKIEMU. A poważnie. Masz racje dobre i dwie dychy, no i satysfakcja że sie coś urwało
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Ja już zamówiłem i przelałem - 205 zł z przesyłką.
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie lakiernik spokojnie pomaluję za tą cenę
I bynajmniej partacz to nie jest
Jeszcze lakiernik przetrzymuje Ale podzielę się
W ogóle wstawię fotki, bo stare już daawno nieaktualne
Lotka w miarę stabilna się wydaje, napisane jest MG ROVER na spodzie, co mnie zaskoczyło.
Ty nie kupiłeś?
No właśnie kurde nie mam niespodziewane wydatki... spot był trzeba było zatankować i walnąć sporo klocków (kto był ten wie) dziewczynę na lodowisko zabrać by się zmęczyła, kino by się przytuliła i kolację a reszty już wam nie powiem ale w tym tygodniu prawdopodobnie zakupie sobie tylko nie wiem kiedy pomaluję
mam lusterka od 25 do pomalowania czekam na halogeny i te maskownicę też trzeba będzie pomalować... mam blendę od 25 i zastanawiam się czy czasem tego czarnego plastiku nie pomalować pod kolor nadwozia a chrom tylko zostawić... tak więc byłoby co pomalować... no i nie wiem ile mi farby potrzeba no to wszystko bo będę leciał na dobieranie komputerowe... ciekawe ile zawołają... odkręcę klapkę paliwa zaniosę i się spytam...
jak myślisz ile na te pierdółki pójdzie? mój znajomy zrobi mi za browara ale żebym materiały przyniósł no i właśnie potrzeba farba jakiś podkład i ogólnie eh... to nie taka tania zabawka
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
czy czasem tego czarnego plastiku nie pomalować pod kolor nadwozia a chrom tylko zostawić
Też będę go malował
No niestety to jest drogi biznes to malowanie, jak kupować samemu w małych ilościach to niestety wyjdzie nie za tanio. Jakbyś jeszcze miał pistolet to ok, ale tak to lepiej do zakładu oddać.
Lakier to od mieszalni zależy, ale nie będzie to wielka suma.
a jak myślisz ile ml potrzeba mi będzie na te moje rzeczy? (spojler, ramki halogenów, lusterka od r25 i blenda od 25... zastanawiam się teraz jeszcze nad klamkami ale chyba kiczowato to będzie wyglądać...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum