Wysłany: Sob Lis 14, 2009 21:47 [R600] Kierownica od 400??
Co sądzicie o takiej zmianie??Czy kierownica od czterysetki pasuje do szejsetki?Chodzi mi głównie o to czy pasuje na frazie bo taśmę można zawsze przerobić.Na zdjęciach widać że jest to wykonalne
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 21:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tego co wiem to nie pasuje ale niech ktoś potwierdzi, a ta pierwsza to od MG a ta druga to od 600 tylko nie pamiętam jakie roczniki takie miały fabrycznie.
gdzieś czytałem jakiś post o tym, że ktoś miał 3ramienną i stwierdzono, że to fabryka. No chyba że pokiełbasiłem modele, ale cóż człowiek nie maszyna..
Jednak nie do końca bo ta z pierwszego postu jest zupełnie inna niż ta którą podał zuber84cool i właśnie wygląda ona jak z 4setki
Te które podał jabco są od serii 200/400 natomiast te z mojego postu to oryginalne z RH600 bez SRS ale jak wspomniała kasjopea ta od 400 pasuje,więc nie powinno być problemu z montażem
W R600 bez SRS była okropna 3 ramiena kierownica którą wymieniłem w tempie natychmiastowym na kierownice z rocznika 98.Teraz zastanawiam się nad wymianą na kierownice od R400 bo jest mniejsza i fajn i trzyma się w dłoni.
[ Dodano: Czw Lis 26, 2009 15:38 ]
No in stało się
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 21:47
No, tylko jak pasuje? Peer to peer czy trzeba kombinować, bo kusi mnie, a malowanie mojej zdartej co kilka miechów mnie troszkę męczy ? Czekam na konkrety od Jabco
jabco, rozumiem że nie było problemów z montażem? zastanawiam się czy kierownica od 45 by podeszła bo chyba to samo co w 400 tylko trochę inny image
Kiera w 400 i 45 rozni sie tylko poduszka.
Ja w swojej 45 mam np kierownice z drewnem i przyznam, ze nigdy w zadnej 45 takiej kierownicy nie widzialem.
Nastomiast w 400 to i owszem.
Ale poduche mam od 45, czyli z kolorowym logiem.
Btw kierownica jest rewelacyjna, kocham ja po prostu
Jest gruba, obszyta skora, znakomicie trzyma sie w reku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum