Wysłany: Sro Lis 25, 2009 08:19 Sklepy / strony z alufelgami
Szukam od kilku miesięcy jakichś fajnych felg 17`` 4x114,3 do mojej szejsety, ale ręce opadają... Poza Allegro i tymi stronami:
www.chromowane.pl www.attentionwheels.com www.chromy.com.pl www.chromy.pl
niczego ciekawego nie znalazłem (na tych stronach też zresztą nie ma szalonego wyboru, a na Allegro wszystko "stoi" od miesięcy...)
Zna ktoś jakieś inne, warte uwagi adresy stron z alufelgami?
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 08:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak szczerze, to chciałbym coś innego, niecodziennego Coś w stylu tych, co mam teraz ale większych, albo w drugą stronę - szprychowe:
http://www.chromowane.pl/p_szprychowe_og.php
Z czerwonymi szprychami pod kolor nadwozia - tego jeszcze nie było Jeszcze nikt nie robił takiej wizualizacji. Fakt, że cena to prawie połowa wartości auta, ale póki co to decyzja zapadła, że on zostanie w rodzinie, więc można trochę w niego wpakować
Wizualizację zrobiłem tylko tego co mam obecnie ale większe - zdjęcie u dołu, ale coś czuję, że nie ma szans dostać czegoś takiego pod rozmiar, a właśnie takie coś by mnie uszczęśliwiło
[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 09:39 ]
Paul napisał/a:
www.aluski.com.pl innych nie znam
Tego gościa też co jakiś czas odwiedzam ale coś nie zmienia się u niego repertuar
[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 09:40 ]
Markzo napisał/a:
Mayson szuka specyficznych felg, bardzo oryginalnych wizualnie
Dokładnie
A były jakieś inne modele felg do R800? bo kiedyś przeglądałem allegro i znalazłem takie felgi od R800 z logiem Rover bynajmniej były inne niż te które podał Brt i Mayson
o i znalazłem http://moto.allegro.pl/it...gi_4x114_3.html nie wiem jaki rozmiar ale są interesujące bo inne od reszty gdyby to były 16' lub 17' to sam byłbym nimi zainteresowany,może ty Mayson się dowiesz co to za felgi i się skusisz
Mi to wygląda na alusy od starej 800-ki - Sterling bodajże. Ale one za bardzo kojarzą się z tymi Multispoke, co mam na zimówki - niezbyt urodziwe i ciężkie w myciu
O też mi się udało znaleźć
http://roverki.pl/modules...2&orderby=dateD
Miałem takiego bordowego Matchboxa
Bo ja chcę inneeee
Ta pierwsza może i byłaby niezła, ale zaczyna się od 20`` w górę
A ta druga kurcze, żeby miałą pokrywkę na śruby, jak moje, to chyba brałbym "od ręki"... zawsze coś, no...
Marrkus napisał/a:
po prawej 17" (lato)
No właśnie te mi się podobają. Miał takie też, bodajże "pawcio87", czy jakoś tak... Gdyby tak jeszcze śruby zakryć...
O to to! Właśnie o tym mówiłem! Kolega Pawciu w ogóle ma jakąś dobrze wyposażoną wersję; klimatronik, halogeny... Gdyby nie ten diesel, to bym go męczył o to auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum