Wysłany: Wto Gru 08, 2009 20:54 [R600] Poszukuję radia z procesorem
Witam wszystkich forumowiczów. Planuję w niedalekiej przyszłości zmienić moją obecną Alpinkę na jakiś wyższy model (nie koniecznie Alpine) z DSP. Jakie modele są warte uwagi ? Interesują mnie tylko nówki i jedynie znani producenci.
Z góry thx za pomoc, pozdrawiam P.B
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 20:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
michone, może i nowe ale gwarancji na nie nie dostanie
bo jak już mowa o takich 'nowych' to jeszcze kilka by się znalazło. Np Clarion HX D2 który wisi na allegro.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
w audiocar.pl leży nóweczka sonka c90r do tego można dokupić procek np. 4000x
Ale samo radyjko to koszt 2400 zl
ehh nie mój pułap cenowy niestety... A co do Audiocar.pl to nie warto do nich pisać, o odpowiedz trzeba się dłuugo dopraszać - lepiej osobiście podjechać i jak mają czas to można wszystko z nimi załatwić Można pooglądać, podtykać, posłuchać i niestety tylko pomarzyć
Ale wracając do tematu to zdaje się ze zaszła pewna nieścisłość. Nie poszukuję bizona o wartości połowy auta a raczej tańsze radyjko z korekcją czasową, odrobinkę bardziej rozbudowanym equalizerem i filterkami
A czy ten Clarion zagra lepiej od Alpinki serii CDE ? Co myślicie o radyjkach od Kenwood'a ? Słuchałem kilku niskich modeli tej firmy i prawdę powiedziawszy to żaden Pionek, JVC, Blau w podobnych pieniądzach nie miał startu jeśli chodzi o przyjemność odsłuchu (za to obsługa już do przyjemnych nie należała..)
dudus87sorry - niby przeczytałeś mój post ale chyba bez zrozumienia... Jeżeli znasz jakieś radyjko które posiada korekcje czasową ale nie ma DSP i do tego jest o 1000zł tańsze od takiego np clarka z DSP którego wymienił Greg-si, to prosił bym o podanie modelu a "pomógł" na pewno do Ciebie poleci. Najbardziej zależy mi na korekcji, a filtry i eq były by poprostu miłym dodatkiem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum