Nie startuje... Wyskakuje komunikat, że plik uszkodzony lub jego format jest nieobsługiwany przez WMP. To błąd 0xC00D1199 - ale on znaczy to samo co ten tekst.
MaReK napisał/a:
A moze Ci sie ten plik na drugi komp zle przeniosl?
Spróbowałem go przenieść raz jeszcze pendrivem, mybookiem i zawsze to samo, odpalanie z pena lub mybooka nic nie daje, ale na stacjonarnym otwiera siębez problemu w każdy jeden sposób...
Normalnie przedświąteczne czary... i już nie chodzi mi o ten stary film, bo na pamięć go znam, ale o to, że sprzęt ma działać! A nie działa
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
A dlugi ten film? Moze mi go wystaw. Pociagne do siebie i sprawdzimy.
Moge Ci go nawet skonwertowac do standardowych ustawien XVida i AC3.
1,566GB, duży trochę, ale w sumie jeśli chodzi na drugim kompie, to musiałbym Ci raczej laptopa podesłać, bo na nim nie idzie? Mam go z emule, a dokładnie stąd: ed2k://|file|Bez%20Przebaczenia%20(Unforgiven)%20-%20Clint%20Eastwood%20[1992%20Lektor%20PL,western]-2h%2005min.avi|1566160896|725E89F81BDFF60DF4B6E32D8E40BC12|/
MaReK napisał/a:
Dziwne rzeczy sie tam u Ciebie dzieja?
Co na to Dr Gregory House?
Trochę mi nawrzucał, odniósł się do mojej matki, wyjął i włożył baterię ale nic nie pomogło
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum