Witam wszystkich ,otóż chciałem sie przywitać i zagościć na Waszym forum.Otóż wczoraj kupiłem Roverka serii 214 Si z silnikiem 1.4 16V z 97 roku .Fotek jeszcze nie zdążyłem zrobić,ale to kwestia czasu gdy je zrobie i wkleje.Serdecznie pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 08:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie i Panie właśnie szperałem na forum i odkryłem ,że mój Roverek jest kupiony od pol82.Widze ze był na forum ponad 2 lata,napiszcie mi coś więcej na temat tego Roverka.Ma jakieś wady ukryte ,jak mu sie spisywał i wogule....Prosze piszcie
Tak widziały ale wiesz że czasem można ukryć jakies wady prawda?Dlatego chyba jest po to to forum zeby pisac o wszystkim co zwiazane z roverkami
Nie rozumiem, kto niby ma Ci na forum doradzić co mógł poprzedni właściciel ukryć ? Możemy Ci pomóc jeżeli będziesz miał jakiś problem z autem. Dodaj fotki auta też zawsze możesz się poradzić czy wszystko jest mniej więcej ok, ale raczej nikt Ci nie powie czy auto nie miało czasem HGF.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum